Afficher ce site en français | View this website in English

KNTXT

Dit evenement is afgelopen.

KLIK HIER VOOR DE EDITIE 2019

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

KNTXT, een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met nationale en internationale acts. Het concept werd onder impuls van Charlotte de Witte geboren in dé technoclub van Europa – Fuse natuurlijk – en barstte in no time volledig uit zijn voegen. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en afgelopen zomer voor het eerst een eigen stage op Tomorrowland, brengt KNTXT nu ook de allerbeste technobeats van het moment naar het Sportpaleis.


14.09.2018

KNTXT MAAKT FULL LINE-UP EN TIMETABLE BEKEND

Vandaag worden met DVS1 en One Track Brain twee nieuwe namen aan de affiche toegevoegd, respectievelijk een Amerikaan met Russische roots en talent van eigen bodem. One Track Brain is de technoalias van Jeroen De Pessemier, die je kent van The Subs, maar ook de laatste plaat van Oscar And The Wolf producete en een remix maakte voor Bazart. Met deze toevoegingen is de line-up van KNTXT compleet!

Nu alle namen bekend zijn, wordt meteen ook de timetable bekendgemaakt.
KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes.

Timetable
20.00 – 22.00 One Track Brain
22.00 – 23.30 DVS1
23.30 – 01.00 Chris Liebing
01.00 – 02.30 Charlotte de Witte
02.30 – 04.30 Len Faki
04.30 – 06.00 Sam Paganini


07.09.2018

KNTXT VOEGT CHRIS LIEBING TOE AAN LINE-UP

Niemand minder dan technopionier, dj en producer Chris Liebing vult de affiche verder aan. De Duitser trekt zowat de hele wereld rond met superstrakke remixes en technobeats van eigen makelij. Daarbij hecht hij steeds groot belang aan het real-time manipuleren van de individuele elementen in zijn sets. De volledige line-up van KNTXT wordt binnenkort bekendgemaakt.


02.08.2018

KNTXT VOEGT SAM PAGANINI TOE AAN LINE-UP

KNTXT voegt Italiaanse dj en producer Sam Paganini toe aan de line-up. Naast zijn studio- en productiewerk, zijn vooral zijn dj-optredens een groot succes en wereldwijd enorm bevraagd. Zijn sets worden gekenmerkt door stevige beats en werden eerder al omschreven als “Sexy Groovy Dark Techno”.


29.06.2018

KNTXT VOEGT LEN FAKI TOE AAN LINE-UP

Niemand minder dan Len Faki vult de line-up verder aan. De Duitse dj, producer en labeleigenaar is zonder twijfel één van de beste en meest gevraagde technoartiesten van het moment. Zijn unieke sound evolueert continu, maar boet nooit in aan een typerende en uitermate levendige energie. Hij is een gentleman achter de draaitafels, een artiest die zijn sets opbouwt rond ruwe passie en schoonheid, een kunstenaar die perfect kan inspelen op zijn publiek en zo keer op keer de dansvloer doet ontploffen.


20.06.2018

KNTXT MET CHARLOTTE DE WITTE AND MANY MORE

KNTXT op zaterdag 3 november in het Sportpaleis. Dat zijn de allerbeste technobeats van het moment tot in de vroege uurtjes. Charlotte de Witte, de Godmother van de Belgische techno, tekent alvast present. De talentvolle dj en producer heeft een indrukwekkend cv opgebouwd: een Essential Mix-debuut op BBC Radio 1, een passage in de Boiler Room, de cover van DJ MAG en premium spots op ‘s werelds grootste festivals.

(update)
De zomer van Charlotte was zonder meer indrukwekkend, met sets in binnen- en buitenland. Ze sloot de mainstage af op Sonar, draaide twee weekends op Tomorrowland, speelde op Awakenings, had een residency in Amnesia Ibiza en was headliner op Pukkelpop, in de Boiler Room en op de mainstage.

Kaarten kosten 43,07 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Dit evenement vindt plaats van 20.00 tot 06.00 uur.

Kalender

za 03.11.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"KNTXT" wordt georganiseerd door Live Nation, Tomorrowland & Fuse