Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

The Subs als special guest bij Bazart

(update 11.10.18)

Hits en nog meer hits. Al meer dan een decennium lang zorgen The Subs voor een aanstekelijke en absurde mengeling van Belgische electro, techno, rave, punk, trance en what not. Vandaag zijn ze helemaal terug met jongste single “UFO”, een samenwerking met Nieuwe Lichting-finalist Yves Paquet. Deze laatste verzorgt de übercoole vocals op deze groovy song in zijn moedertaal… het Duits. Daarmee verkent het energieke trio nu naast het Frans – op “Pope Of Dope” met Party Harders – nu ook de derde officiële Belgische taal. De comebacksingle werd meteen opgepikt als Hotshot op Studio Brussel. De band staat te popelen om ook zijn terugkeer naar het podium te maken. De spits afbijten doen ze meteen groots in het Sportpaleis, als special guest van Bazart!

Bazart

Met hun single “Grip (Omarm Me)” en hun splinternieuwe plaat ‘2’ zijn Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons terug van even weg geweest. Deze zomer brachten ze een geweldige show op het hoofdpodium van Pukkelpop en een Sunset Concert aan het Q-Beach House. Maar het is vooral uitkijken naar zaterdag 20 oktober, want dan keren de gasten terug naar het Sportpaleis voor een spectaculaire nieuwe show, vol hits en veel nieuwe songs.

Over het optreden op Pukkelpop:

  • “**** Bazart op Pukkelpop: moet er nog excellent popentertainment zijn? Belgische pophelden doen uitkijken naar tweede album.” – demorgen.be
  • “Een paar seconden. Meer hadden de mannen van Bazart niet nodig om de Pukkelpoppers uit hun hand te laten eten.” – hln.be
  • “Merci Bazart, de laatste gouden medaille van de Belgen deze zomer gaat naar jullie.” – newsmonkey.be

Wat voorafging

Wanneer je een credo lanceert als “Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, kan je er maar beter naar leven. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons aka Bazart beleven in sneltempo het ene succes na het andere. Na hun triomftocht op hysterische festivalweides (o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Dour) en in uitverkochte concertzalen (o.a. Lotto Arena, Ancienne Belgique) nam de groep een nieuwe horde op zijn parcours: het Sportpaleis. Hun grootste show tot nog toe verkocht uit in no time.

Eind 2017 dook de groep terug de studio in om te werken aan de opvolger voor debuutalbum ‘Echo’. Het resultaat daarvan stellen ze graag voor in het najaar van 2018 op een bekende locatie, het podium van het Sportpaleis.

Kaarten kosten 37, 41 en 45 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 20.10.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium