Afficher ce site en français | View this website in English

Bastille Still Avoiding Tomorrow Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support act: Akine
Main support Lewis Capaldi geannuleerd wegens ziekte

Bastille kondigt een beperkte reeks concerten in Europa aan, in februari en maart van volgend jaar. Met de liveshows geven ze fans de kans om hun splinternieuwe werk nu al te ontdekken, nog voor de release van hun langverwachte derde plaat, die er in de lente moet komen.

“We’ve spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we’re so excited to head back out and play a bunch of new songs in the lead up to our new album” – Dan Smith

De band heeft er een drukke festivalzomer op zitten, met headlineslots op o.a. Wilderness en MTV’s Ocean City Sounds. Daarnaast werkten ze ook samen met Marshmello, wat resulteerde in het tegelijk aangrijpende en euforische “Happier”, één van de grootste internationale hits van het jaar.

Het is een wervelwind geweest voor het viertal van Bastille, de afgelopen jaren. Zanger en frontman Dan Smith, toetsenist Kyle Simmons, bassist en gitarist Will Farquarson en drummer Chris Wood hebben op vijf jaar tijd meer dan 500 shows gespeeld over 6 continenten. Ze verkochten wereldwijd zo’n 15 miljoen singles en 6 miljoen albums en online staat de teller op maar liefst 3,5 miljard streams! Na eerst de British Breakthrough Act op de BRITs te winnen, sleepten ze ook nominaties voor de Grammy’s, AMA en MTV Europe Awards in de wacht.

Twee jaar na hun uitverkochte Sportpaleisconcert keert Bastille terug naar de Antwerpse muziektempel. Hits als “Pompeii”, “Laura Palmer”, “Things We Lost In The Fire”, “Good Grief” en “Quarter Past Midnight” staan op de setlist naast heel veel nieuwe songs die voor het eerst live gespeeld worden. Afspraak op zaterdag 9 maart.

Kaarten kosten 39,70, 45,30 en 50,90 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 09.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bastille - Still Avoiding Tomorrow Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium