Afficher ce site en français | View this website in English

Throwback Thursday in het Sportpladijs 20 jaar Ketnet

Dit evenement is afgelopen.

Throwback Thursday eindigt rond 23.00 uur, daarna start de afterparty tot 01.00 uur. Er is geen openbaar vervoer meer na het einde van de afterparty. Gelieve hier rekening mee te houden.

Programma

Spring (eenmalig terug op de planken)
Samson & Gert In Concert
Jonas – X!NK
Laura Omloop
Tonya
Thor!

Hosts: Sofie Van Moll & Steven Van Herreweghe

Afterparty: DJ Peter van de Veire

Extra show op 5 december (update 29.06)
Ook Spring op Throwback Thursday (update 23.06)

Een feestelijk concert voor twintigers en dertigers, met Samson & Gert, Spring en vele anderen

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op woensdag 29 (EXTRA SHOW!), donderdag 30 november, maandag 4 december (EXTRA SHOW!) én 5 december (EXTRA SHOW!) : #Throwback Thursday in het Sportpladijs. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen. Spring komt speciaal voor dit evenement weer bijeen. Later worden nog andere namen aan de feestaffiche toegevoegd.

Voormalig Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn alvast van de partij om de Ketnetters van het eerste uur mee te nemen op een nostalgische reis. Ook Peter Van de Veire, één van de eerste gezichten van Ketnet, zal erbij zijn om de avond af te sluiten met een dj-set vol hits uit de nineties en nillies. De twintigers van vandaag kunnen dus de hele avond lang schaamteloos hun jeugd herbeleven.

Kaarten kosten 20 en 22,50 euro.

Kalender

wo 29.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

do 30.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

ma 04.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

di 05.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Throwback Thursday in het Sportpladijs - 20 jaar Ketnet" wordt georganiseerd door Studio 100 en Ketnet