Afficher ce site en français | View this website in English

Roger Waters Us + Them

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

EXTRA CONCERT OP ZATERDAG 12 MEI

(update 25.10.17)

De vraag naar tickets voor het concert van Roger Waters op vrijdag 11 mei in het Sportpaleis is groot, daarom wordt er een concert toegevoegd. Roger Waters staat niet alleen op vrijdag 11 mei, maar ook op zaterdag 12 mei in het Sportpaleis!

Naast de ultieme Pink Floyd-klassiekers ‘Wish You Where Here’, ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘The Wall’ komt tijdens de ‘Us + Them’-tour ook zijn solowerk en nummers uit het nieuwste album ‘Is This The Life You Really Want?’ aan bod. De tour die momenteel doorheen de VS trekt krijgt overal laaiend enthousiaste en positieve reviews, met een setlist die spectaculair genoemd wordt en een productie waarbij je ogen en oren tekort komt.

Het handelsmerk van Roger Waters zijn straffe liveshows met enkel de beste en modernste audiovisuele snufjes, een haarscherp geluid, en een inspirerende boodschap voor zijn publiek. Deze ‘Us + Them’-show bewijst dat opnieuw. Hij staat als een huis.

“We are going to take a new show on the road”, zegt Roger Waters. “It’ll be a mixture of stuff from my long career, stuff from my years with Pink Floyd, some new things. Probably 80% of it will be old material and 20% will be new, but it will be all connected by a general theme. It will be a cool show, I promise you. It’ll be spectacular like all my shows have been.”

De vorige Roger Waters-tour ‘The Wall Live’ (2010-2013) – 219 shows – werd wereldwijd door meer dan 4 miljoen fans bijgewoond. De meest winstgevende tour van en door een soloartiest in de geschiedenis. Een record!

Weetje van de dag: De tourtitel ‘Us + Them’ verwijst naar het nummer “Us And Them” van het Pink Floyd-album ‘The Dark Side Of The Moon’ uit 1974 waarvan meerdere miljoenen exemplaren verkocht werden.

Kaarten kosten 70, 80, 90 en 104 euro.

Packages

Gold Hot Ticket – 261,50 EUR, max. 6 per order

 • One top reserved floor ticket in the front five rows
 • Limited edition set of Us + Them Tour lithographs:
  - Tour lithographs designed exclusively by Roger Waters
  - Each special set hand numbered and comes with an official certificate of authenticity
 • Exclusive Roger Waters merchandise including:
  - A time capsule designed exclusively for Ultimate & Gold package purchasers
  - Souvenir Roger Waters tour Laminate and lanyard
 • Designated check-in with on-site event staff

Bronze Hot Ticket – 206,50 EUR, max. 6 per order

 • One top seated ticket
 • Limited edition set of Us + Them Tour lithographs:
  - Tour lithographs designed exclusively by Roger Waters
  - Each special set hand numbered and comes with an official certificate of authenticity
 • Exclusive Roger Waters merchandise
 • Souvenir Roger Waters tour Laminate and lanyard
 • Designated check-in with on-site event staff

Let op, de packakge-voucher vervangt je ticket niet! De packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

vr 11.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 12.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Roger Waters - Us + Them" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium