Afficher ce site en français | View this website in English

Harry Potter and the Chamber of Secrets™ in Concert

Dit evenement is afgelopen.

Na Harry Potter and the Philosopher’s Stone ™ in Concert komt Harry Potter terug naar het Sportpaleis. Vrijdag 29 december 2017 bekijk je de film Harry Potter and the Chamber of Secrets ™ in hoge resolutie op een gigantisch scherm terwijl live de onvergetelijke filmmuziek van John Williams wordt uitgevoerd door het Belgian National Orchestra en het koor Fine Fleur. Herbeleef elk magisch moment wanneer de muziek het verhaal tot leven brengt dat heel de wereld betoverde.

In Harry Potter and the Chamber of Secrets ™ vliegen er auto’s in het rond en laten bomen niet met zich sollen. Een mysterieuze huiself komt de jonge tovenaar bij de start van zijn tweede jaar in de wondere wereld van de toverkunst waarschuwen … Want dit jaar zijn er in Zweinstein sprekende spinnen en briesende brieven, en Harry’s bevreemdende gave om met slangen te praten zorgt voor wantrouwen bij zijn vrienden.

Het wordt een jaar vol avontuur, met duelleerclubs en op hol geslagen beukers, maar ook het gevaar dreigt opnieuw wanneer ze op een muur de bloedige boodschap “De Geheime Kamer is geopend” ontdekken. Harry, Ron en Hermelien zullen al hun moed en magie in de strijd moeten gooien om Zweinstein te redden.

Mis deze unieke belevenis niet en waag de magische vlucht naar het Sportpaleis!

Over de film en de filmconcertreeks

De betoverende, verbluffende muziek van de hand van John Williams werd niet alleen genomineerd voor een Grammy Award, maar werd ook onmiddellijk tot klassieker gekroond. Zoals het de magische avonturen van Harry Potter betaamt, bestaat de soundtrack uit betoverende motieven die hoge toppen scheren.

De filmconcertreeks werd in het leven geroepen door CineConcerts, in samenwerking met Warner Bros. Consumer Products, en zal gedirigeerd worden door initiatiefnemer en producer van de reeks Justin Freer: “De Harry Potter-filmreeks is een unieke culturele belevenis die miljoenen fans wereldwijd in verrukking blijft brengen. We zijn er dus bijzonder trots op dat wij als eersten de kans hebben gecreëerd om de bekroonde muziek live te laten spelen door een symfonisch orkest, terwijl de populaire film op een groot scherm wordt geprojecteerd. Het is echt onvergetelijk!”

Brady Beaubien van CineConcerts, tevens concertproducer van de Harry Potter filmconcertreeks, voegt daar nog dit aan toe: “Harry Potters naam blijft overal ter wereld opwinding teweegbrengen. We hopen dus dat de toeschouwers zich tijdens de voorstelling van deze fantastische muziek bij de integrale filmvertoning zullen laten meevoeren naar die betoverende wereld, om met de geweldige personages mee op avontuur te gaan.”

Dit concert wordt voorgesteld door CineConcerts en Warner Bros. Consumer Products.

Kaarten kosten 50, 60 en 70 euro.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD ™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

Kalender

vr 29.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Harry Potter and the Chamber of Secrets™ in Concert" wordt georganiseerd door Gracia Live & PSE-Belgium