Afficher ce site en français | View this website in English

The Cure Tour 2016

Dit evenement is afgelopen.

OPGELET: GELIJKTIJDIG EVENEMENT IN LOTTO ARENA > GEBRUIK JE COMBITICKET DE LIJN

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Support: The Twilight Sad

The Cure is terug! Niet dat de band de afgelopen jaren heeft stilgezeten. Zo gaven ze enkele indrukwekkende optredens in Londen en sierden ze de affiche van de grootste Europese festivals als Rock Werchter, Roskilde, Pinkpop en Primavera. Maar nu is er ook hun langverwachte nieuwe Europese zaaltournee. In de herfst van 2016 geven ze 30 concerten in 17 steden, waaronder ook Antwerpen!

‘The Cure Tour 2016’ brengt Robert Smith (zang/gitaar), Simon Gallup (basgitaar), Jason Cooper (drums), Roger O’Donnell (keyboard) en Reeves Gabrels (gitaar) op zaterdag 12 november 2016 naar het Sportpaleis. Ze overlopen hun 37-jarige carrière met de grootste Cure-klassiekers. Ze mixen hits, zelden live gebrachte nummers en onuitgegeven tracks. Samen met een splinternieuwe en grootse productie belooft het één van de ‘must see’-shows van het jaar te worden!

Kaarten kosten 40, 50, 60 en 77 euro.

Kalender

za 12.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Cure - Tour 2016" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium