Afficher ce site en français | View this website in English

Night of the Giants - 8ste editie De grootste basketmatch van het land

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

K3-punters tijdens de Night of the Giants?

update 07.04.17

Woensdag 12 april zakken Klaasje, Marthe en Hanne van K3 speciaal voor de Night of the Giants af naar het Sportpaleis. Voor 17.000 basketsupporters zullen de meisjes een gastoptreden geven tijdens de rust van de wedstrijd Port of Antwerp Giant – Belfius Mons-Hainaut. Ook Gymfinity, TNT crew en Are U Famous zorgen voor animatie.

Voor de 8ste editie van de Night of the Giants zijn bijna alle 17.000 tickets de deur uit. Slechts een paar tientallen zitplaatsen, verdeeld over de zaal, en enkele honderden staanplaatsen zijn momenteel nog beschikbaar. Snel wezen is dan ook de boodschap voor wie er nog bij wil zijn! De Night of the Giants wordt opnieuw een basketfeest voor heel de familie in een uitverkocht Sportpaleis!

LAATSTE GRATIS TICKETS ZIJN NU VERKRIJGBAAR

Port of Antwerp Giants versus Belfius Mons-Hainaut

Woensdag 12 april, tijdens de paasvakantie, vindt de achtste Night of the Giants plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. Er wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 toeschouwers, die een topwedstrijd in ware NBA-stijl zullen beleven, met topbasket, muziek en tal van extra’s. Tijdens de Night of the Giants, de grootste basketmatch van het land, treedt Port of Antwerp Giants aan tegen Belfius Mons-Hainaut.

Spektakel voor heel het gezin

Coach Roel Moors en zijn team tekenen op 12 april opnieuw voor het indrukwekkende Belgische “Basketbalfeest van het jaar” in een zinderend Sportpaleis. Dit evenement, dat de steun krijgt van Sporting A en de haven van Antwerpen, staat telkens garant voor Spektakel, Entertainment van hoog niveau en Sportiviteit en maakt jaar na jaar meer mensen fan van het basket. De 8ste editie valt bovendien midden in de paasvakantie, ideaal dus om er een sportieve uitstap van te maken samen met heel het gezin, familieleden, vriendenkring, collega’s of de sportvereniging.

Kaarten tegen slechts 10 euro, GRATIS VANAF 5 APRIL OM 14.00 UUR

Voor deze Belgische basketbaltopper zijn tot en met 4 april 2017 kaarten te koop tegen de drempelprijs van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar wonen de wedstrijd gratis bij, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. Wie als eerste bestelt, is bovendien zeker van de beste zitjes in de zaal.

Vanaf woensdag 5 april om 14.00 uur worden de overgebleven plaatsen gratis aangeboden. De basketfans hebben er dus alle belang bij om zich zo snel mogelijk van plaatsen te verzekeren.

De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de link op deze site, telefonisch via 070/345.345 (max. € 0,30/min.), in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur – alleen cashbetalingen mogelijk).

Kalender

wo 12.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Night of the Giants - 8ste editie - De grootste basketmatch van het land" wordt georganiseerd door Antwerp Giants vzw