Afficher ce site en français | View this website in English

Lord of the Rings in Concert The Return of the King

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Herbeleef het derde luik van de spectaculaire filmtrilogie ‘Lord of the Rings’ live in concert

Na ‘The Fellowship of the Ring’ en ‘The Two Towers’ is Lord of the Rings in Concert op 30 december 2016 voor een laatste keer in het Sportpaleis! In 2014 en 2015 genoten meer dan 17.500 toeschouwers in het Sportpaleis van de eerste twee luiken van deze spectaculaire filmtrilogie. Na dit grote succes is het uitkijken naar het laatste luik van de Lord of the Rings-trilogie: ‘The Return of the King’.

Beleef voor de laatste keer Lord of the Rings in Concert in het Sportpaleis! Tijdens het filmconcert op 30 december 2016 wordt het derde luik van de saga ‘The Lord of the Rings’ integraal vertoond op groot scherm en komt de met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore tot leven dankzij een orkest en koor van niet minder dan 250 personen!

Beleef deze visuele parel van Peter Jackson in combinatie met de sublieme compositie van Howard Shore!

Kaarten kosten 48, 58 en 68 euro.

Belangrijk bericht voor ticketbestellers: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden tickets voor evenementen die plaatsvinden na juli 2016 pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

Kalender

vr 30.12.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lord of the Rings in Concert - The Return of the King" wordt georganiseerd door Gracia Live & PSE-Belgium