Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & 00s

Dit evenement is afgelopen.

Dit evenement gaat door zoals gepland
Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

De line-up

ATOMIC KITTEN
EAST 17
LAS KETCHUP
SYLVER reunion
DJ battle DJ REGI vs DJ WOUT
PETER VAN DE VEIRE

MNM BACK TO THE 90S & 00S duikt op zaterdag 26 maart, bij de start van de paasvakantie, opnieuw diep in het verleden en neemt je voor de 8ste maal terug mee naar die fantastische jaren 90 en 2000, de tijd dat 2 Unlimited, SNAP!, Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert… de hitlijsten bestormden. En de periode dat je urenlang zoet was met een rubik’s cube, een furby, het verzamelen van flippo’s of een tamagotchi, de moonwalk danste en in fluokleding rondliep.

Die lekkere tijd, uit de leukste decennia ooit, herleeft op zaterdag 26 maart in het Sportpaleis met geweldige live-acts, een uitgedost decor, overal spiegelbollen zoals vroeger, kortom, alles zal voorhanden zijn om je opnieuw in de 90s en de jaren 2000 te voelen!

MNM Back to the 90s & 00s verwelkomt dit jaar een aantal verrassende namen! De meisjes van ATOMIC KITTEN (‘Whole Again’, ‘The Tide Is High’, ‘Enternal Flame’) zijn in de UK terug aan het toeren en trekken voor de eerste maal de plas over. Ook de bekende boysband EAST 17 (‘It’s Alright’, ‘Stay Another Day’) en LAS KETCHUP met hun wereldhit ‘Ketchup Song’ komen naar het Sportpaleis. Bovendien maken SYLVER die avond hun grote reünie-comeback na een rustpauze van enkele jaren.

Voor deze editie tovert MNM Back to the 90s & 00s ook nog een heuse DJ-BATTLE uit de hoed. Rumblers van dienst zijn dan ook de grootste dj’s uit de jaren 90 en 2000: DJ WOUT vs DJ REGI. Wout en Regi draaien al ettelijke jaren mee aan de top van de Belgische dance-scène. Samen zullen ze op 26 maart het Sportpaleis een hele nacht lang entertainen met de beste tracks uit de jaren 90 en 2000. En als klap op de vuurpijl gaan ze die avond nog eens battlen zoals van oudsher. Wout met zijn 90s-songs tegen Regi met zijn 00s-songs. Who’s gonna win this fight of the year? Come and watch the big rumble!

Kaarten kosten 38,50 euro.
Groepsreserveringen via groepen@sportpaleisgroep.be
VIP-tickets via www.backtothe90s00s.be

De party begint dit jaar om 21.00 uur i.p.v. om 20.00 uur.
Einde om 06.00 uur zomertijd (05.00 uur wintertijd).

Kalender

za 26.03.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"MNM Back to the 90s & 00s" wordt georganiseerd door Star Events