Afficher ce site en français | View this website in English

Katy Perry

Dit evenement is afgelopen.

Voorprogramma: Charli XCX

Katy Perry komt met haar verbluffende ‘Prismatic World Tour’ naar het Sportpaleis en brengt niemand minder dan Charli XCX mee als haar voorprogramma. Tweemaal popmuziek van de hoogste plank dus, op 4 maart in het Sportpaleis.

Volgend op het enorme succes van haar UK shows, die de hemel in geprezen werden door zowel fans als critici, kondigde superster Katy Perry haar terugkomst naar Europa aan. In 2015 brengt ze haar verbluffende ‘Prismatic World Tour’ naar 18 Europese landen, waaronder België!

2013 was een topjaar voor de Amerikaanse artieste. Niet alleen werd Katy Perry ‘s werelds meest gevolgde Twitter-persoonlijkheid, werd ze benoemd tot UNICEF’s Global Ambassador en genomineerd voor twee Grammy Awards (Song of the Year en Best Pop Solo Performance), ze bereikte ook nog eens een absoluut hoogtepunt in haar carrière met haar derde studioalbum ‘Prism’, dat verscheen in oktober. De plaat klom bij de release regelrecht naar de top van de iTunes charts in 97 landen en ging ondertussen meer dan 6 miljoen keer over toonbanken in alle uithoeken van de planeet. Met sterke singles als ‘Roar’, ‘Dark Horse’ en ‘Birthday’ toont Katy Perry zich meer dan ooit als één van de grootste popsterren van dit moment.

Het is dan ook reikhalzend uitkijken naar de Belgische passage van haar ‘Prismatic World Tour’. De zangeres van een resem onvergetelijke hits, waaronder ‘I Kissed A Girl’, ‘Hot N Cold’, ‘Last Friday Night’ en ‘Firework’, om er slechts enkele op te noemen, komt op woensdag 4 maart 2015 naar het Sportpaleis!

Het voorprogramma wordt verzorgd door de 22-jarige Britse Charli XCX. Ze startte haar zangcarrière in 2008, maar brak pas echt door met ‘I Love It’, een samenwerking met het Zweedse duo Icona Pop en misschien wel de grootste tophit van 2013. Charli XCX was on fire en bracht niet veel later samen met Iggy Azalea de single ‘Fancy’ uit, dat de Teen Choice Award voor ‘Best R&B / Hip-Hop Song’ in de wacht sleepte. Haar eerste solosucces scoorde ze met het aanstekelijke ‘Boom Clap’, goed voor een Top 10-notering in de VS en de UK, alsook in onze Belgische charts! Ze bracht een spraakmakende versie van het nummer tijdens de afgelopen MTV VMA Awards, waar ze overigens zelf genomineerd was in 6 verschillende categorieën. ‘Boom Clap’ is te vinden zijn op ‘Sucker’, de nieuwe langspeler van Charli XCX, die uitkwam op 17 oktober. Het moge duidelijk zijn dat we nog lang niet het laatste hebben gehoord van deze rijzende popster!

Special packages

1) “Prism” Hot Ticket Package 172,50 EUR

Geeft recht op een toegangsticket met één van de beste zitplaatsen in de zaal en een VIP goodie bag met een exclusief Katy Perry merchandisegeschenk en laminate

2) “Prismatic” Early Entry Package 157,50 EUR

Biedt een toegangsticket voor het staand middenplein, vervroegde toegang tot de zaal en een VIP goodie bag met een exclusief Katy Perry merchandisegeschenk en laminate.

3) “The Reflection Section” Package 207,50 EUR

The Reflection Section Package geeft je toegang tot de ultra-exclusieve Reflection Section-staanplaatsen in de PIT voor het podium. Je ontvangt ook een VIP goodiebag met een exclusief Katy Perry merchandisegeschenk en laminate.

Info over de packages:

  • De package-voucher vervangt het toegangsticket niet!
  • Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
  • Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast.
  • Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan.
  • Om het ticket, de merchandise en de laminate in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en de ontvangen bevestigingsvoucher.
  • Als klant ontvang je een week voor het concert via het door jou tijdens de bestelling opgegeven e-mailadres instructies voor ophaling.
  • De ‘collectible laminate’ is een aandenken en geeft geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

wo 04.03.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Katy Perry" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium