Afficher ce site en français | View this website in English

Beyoncé

Dit evenement is afgelopen.

update 21/03/14

Extra plaatsen voor vanavond nu in verkoop!

Belangrijk! Koop geen kaarten via doorverkoopkanalen op het internet. Door woekeraars aangeboden kaarten kunnen ongeldig worden gemaakt. Meer info: www.ilovemyticket.com[external].

update 17/12/13

Beyoncé op 8 minuten uitverkocht!
EXTRA concert op 21 maart onmiddellijk in verkoop! = uitverkocht!

Het concert van Beyoncé op 20 maart in het Sportpaleis ging deze ochtend in verkoop. Alle tickets waren op 8 minuten tijd de deur uit. Gelukkig voor de fans voegt de wereldster nog een extra concert toe op vrijdag 21 maart 2014.

The Mrs. Carter Show World Tour 2014
Starring BEYONCÉ
terug naar België

Beyoncé maakte misschien wel de meest overdonderende live-comeback van 2013. Met ‘The Mrs. Carter Show World Tour’ lag iedereen vol bewondering aan haar voeten en bevestigde ze haar status als wereldster definitief.

Vandaag, woensdag 11 december, kondigt Parkwood Entertainment nieuwe data aan voor THE MRS. CARTER SHOW WORLD TOUR 2014 starring BEYONCÉ. De vijf weken durende tournee omvat shows in België, Nederland, Portugal, Spanje, Duitsland, vier avonden in The O2 London en 3 avonden in The O2 Dublin.

BEYONCÉ werd vorige maand nog tot ‘Best Live Act’ gekroond op MTV’s European Music Award in Amsterdam. Klik hier voor een exclusieve blik op deze spectaculaire liveshow met beelden van de recente Europese lentetournee in broadcastkwaliteit.

Superster Beyoncé overtrof ieders stoutste verwachtingen met een subliem wervelende liveshow eerder dit jaar in het Sportpaleis. Fans en media kwamen superlatieven tekort. Zo schreef De Standaard: “De perfectie. Is er iets wat Beyoncé niet kan? Ze is bloedmooi, ze kan dansen, ze mist geen enkele noot.“

Of CuttingEdge.be: “Queen Bee deed haar bijnaam alle eer aan met een majestueus optreden, dat zowat in elk detail de perfectie benaderde.”

Stormloop naar kaarten

Haar vorige shows in België waren in no-time uitverkocht. Op tien minuten tijd was het eerste Sportpaleisconcert helemaal uitverkocht, en binnen een half uur waren maar liefst alle 33.000 tickets weg. Dit betekent dat voor het komende concert een enorme stormloop op de kaarten wordt verwacht. Concertpromotor Greenhouse Talent roept de fans dan ook op, om ondanks de verwachte drukte, toch alleen via het officiële verkoopkanaal kaarten aan te schaffen.

Kaarten kosten 48,50, 58,50, 68,50, 78,50 en 88,50 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

do 20.03.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 21.03.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Beyoncé" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent