Afficher ce site en français | View this website in English

Natalia meets Anastacia

Dit evenement is afgelopen.

Abonneer je vandaag op de gratis e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte.


Timing (onder voorbehoud)

18:30 deuren open
19:00 zaal open
20:30 aanvang concert
23:30 verwacht einde

Beperkt aantal kaarten ook verkrijgbaar aan de kassa op de avond zelf.
Voor de extra show op vrijdag 28 januari kunnen nog het vlotst kaarten verkregen worden.

Opgelet: gelijktijdig evenement in Lotto Arena op 14, 18 en 22 januari! Vermijd file- en parkeerstress: parkeer op een P+R-terrein en maak met uw combiticket vrij gebruik van het openbaar vervoer.
Publieksparkings: Vaart, Ten Eekhove, Slachthuis, Noord
Tijdens evenementen blauwe zone in de woonwijken in de buurt!

Twee sexy vrouwen op één podium voor het meest stomende openingsconcert van het jaar, daar hebben de fans van Natalia en Anastacia overduidelijk heel veel zin in. Vanaf 14 januari staan beide zangeressen zij aan zij in het Sportpaleis. Om iedereen de kans te geven ‘Natalia meets Anastacia’ mee te maken, komt er een extra – inmiddels al zesde! – optreden op vrijdag 28 januari.

Na het succes van Natalia meets The Pointer Sisters (2006) en Natalia meets En Vogue feat. Shaggy (2008) zet Natalia het Sportpaleis opnieuw op z’n kop met een internationaal vermaarde Amerikaanse ster. Meer dan ooit is onze Vlaamse diva van plan er een spetterend, prikkelend en hartverwarmend event van te maken. Samen en apart zullen zij en Anastacia hun grote successen en hits van elkaar vertolken in wat het heftigste nieuwjaarsconcert van 2011 belooft te worden.

Bij de voorbereidende bezoeken die Anastacia bracht aan ons land, bleek al dat het fantastisch klikt tussen beide zangeressen. Natalia en Anastacia kunnen het niet alleen bijzonder goed met elkaar vinden, het lijkt ook alsof ze al jarenlang de grootste hartsvriendinnen zijn. Het kan niet anders of de chemie tussen de twee zal vanaf 14 januari voor bijzonder veel vuurwerk zorgen in het Sportpaleis.

Een stomend programma samenstellen was alvast geen probleem, want hits zijn er in overvloed. Natalia reeg het ene succes na het andere aaneen nadat ze in 2003 tweede eindigde bij de eerste editie van Idool. Anastacia scoorde met nummers als ‘I’m Outta Love’, ‘Not That Kind’, ‘Paid My Dues’, ‘One Day In Your Life’, ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’ hit na hit nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar ietwat hese maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht The Cut, waarbij ze eveneens tweede werd.

Natalia baande zich met haar eerste single ‘Without You’ regelrecht naar de hoogste regionen van de hitlijsten. Haar debuutalbum ‘This Time’ kende dankzij hits als ‘I’ve Only Begun To Fight’, ‘Higher Than The Sun’ en ‘I Want You Back’ een indrukwekkende verkoop. Haar tweede cd ‘Back For More’ (2004), met hits als ‘Risin’’, ‘Fragile Not Broken’, ‘Shelter’ en ‘Ridin’ By’, stond 39 weken in de Ultratop. ‘Everything & More’ (2007) liet een volwassen en technisch bijzonder sterke Natalia horen en werd een fenomenaal succes (70 weken in de Ultratop, waarvan 5 op de 1ste plaats). ‘Wise Girl’ haalde in 2009 moeiteloos goud in uitlevering. Sinds haar debuut in 2003 verkocht Natalia al meer dan 400.000 fysieke albums en dvd’s, en dat alleen in Vlaanderen.

Anastacia debuteerde in 2000 met het album ‘Not That Kind’ (63 weken in de Ultratop). Single ‘I’m Outta Love’ werd een wereldhit en opende de weg naar sterrenstatus. Volgende grote successen waren ‘Not That Kind’ en – uit haar tweede album ‘Freak Of Nature’ (2001; 31 weken in de Ultratop en nummer 1-notering) – ‘Paid My Dues’ en ‘One Day In Your Life’. Borstkanker dwong haar in 2003 om haar zangcarrière stop te zetten. Begin 2004 kwam Anastacia groots terug met het album ‘Anastacia’ (59 weken in de Ultratop en nummer 1-notering) en de singles ‘Left Outside Alone’ en ‘Sick And Tired’. Al haar hits en een aantal nieuwe tracks werden verzameld op ‘Pieces Of A Dream’ (2005). Bij de release van ‘Heavy Rotation’ (2008) verraste de Amerikaanse zangeres met een nieuwe, meer sensuele sound en een nieuwe look. Van Anastacia’s albums zijn alleen al in Europa meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht.

Toegangskaarten

zitplaatsen
€ 25,00 (beperkt zicht)
€ 32,50
€ 37,50
€ 45,00

staanplaatsen
€ 22,50 (balkon)
€ 35,00 (golden pit vlak voor het podium)

via de links hierboven of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45)

Kalender

vr 14.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 15.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

di 18.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 21.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 22.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 28.01.2011

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Natalia meets Anastacia" wordt georganiseerd door PSE-Belgium