Authoring Layer List:
  • {{layer.title}}

#LikeMe The Final Concert

Vanaf za 13.01.2024 Sportpaleis Antwerpen

#LikeMe The Final Concert

Vanaf za 13.01.2024 Sportpaleis Antwerpen

Het gaat hard voor de cast van #LikeMe! Na de aankondiging van 2 “#LikeMe The Final Concert”-shows op 13 januari en de bekendmaking van een derde show op 14 januari, blijkt het grote publiek maar niet genoeg te krijgen van Caro (Pommelien Thijs) Vince (Maksim Stojanac) Camille (Camille Dhont) Yemi (Francisco Schuster) Emma (Lotte De Clerck) Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara).

Wegens de grote vraag naar extra tickets kondigt de cast vandaag, na slechts 2 weken van de bekendmaking van de eerste show ook een vierde concert aan op 14 januari om 18.30 uur. Zij die hun idolen voor een allerlaatste keer samen op het podium willen zien zullen snel moeten zijn om een kaartje te bemachtigen voor deze finale “#LikeMe The Final Concert”.

Update 02.06.2023

-----

Het gaat hard voor de cast van #LikeMe! Na de aankondiging van “#LikeMe The Final Concert” op 13 januari en de bekendmaking van een tweede show nog geen dag later, blijkt het grote publiek maar niet genoeg te krijgen van Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara). Wegens de grote vraag naar extra kaarten kondigt de cast, na slechts 3 dagen van de bekendmaking van de eerste show, ook een derde concert aan op 14 januari om 14u00. Zij die hun idolen voor een allerlaatste keer samen op het podium willen zien zullen snel moeten zijn om een kaartje te bemachtigen.
 
Na 4 reeksen, meer dan 200 tours doorheen heel Vlaanderen en maar liefst 10 uitverkochte Arena-concerten, maakte de cast bekend dat ze voor een allerlaatste keer terugkomen naar het Sportpaleis met: “#LikeMe The Final Concert”. Zet je schrap voor hun spectaculairste concert ooit, zing mee met al de grootste hits van de afgelopen 5 jaar en beleef dit muzikale spektakel vanop de eerste rij samen met je favoriete personages Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara). #LikeMe The Final Concert op 13 & 14 januari 2024 in het Sportpaleis.

Update 24.05.2023

-----

Goed nieuws! Na de aankondiging van '#LikeMe The Final Concert' vlogen de tickets massaal de deur uit. Aangezien de show om 14 uur nagenoeg uitverkocht is, besloot de populaire cast van #LikeMe een tweede show open te zetten op 13 januari 2024 om 18.30 uur. Wil jij de cast van deze muzikale hitreeks voor een laatste keer samen aan het werk zien in hun grootste show ooit? Haast je dan als de bliksem en bestel nu je tickets voor het concert van het jaar!

Update 22.05.2023

-----

De cast van #LikeMe verrast met groot nieuws. Na de uitzending van hun allerlaatste aflevering op Ketnet lieten zowel de cast, de zender als het productiehuis achter deze generatie-overschrijdende hitreeks weten dat #LikeMe niet stopt. Na 4 reeksen, meer dan 200 tours doorheen heel Vlaanderen en maar liefst 10 uitverkochte Arena-concerten, komt de cast voor een allerlaatste keer terug naar het Sportpaleis met: “#LikeMe The Final Concert”.

Zet je schrap voor hun spectaculairste concert ooit, zing mee met al de grootste hits van de afgelopen 5 jaar en beleef dit muzikale spektakel vanop de eerste rij samen met je favoriete personages Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara). #LikeMe The Final Concert op 13 januari 2024 in het Sportpaleis!

-----

Tickets: 21,50 euro  32 euro  37 euro  42,50 euro

Voor tickets die je aan de kassa koopt, rekent be•at een extra servicekost van 2 euro aan.

Opgelet! Je tickets zullen pas enkele dagen voor het evenement beschikbaar zijn in de Ticketmaster App (of in je account).

Evenement details

{{selected.title && selected.title.length ? selected.title : 'Kies datum of locatie'}}
  • Geen resultaten
Dit evenement wordt georganiseerd door Fabric Magic.

Media

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

{{item.date}} {{item.location}}

{{ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']}} {{ (ticketData[ticket.ticketId] && ticketData[ticket.ticketId]['custom-ticket-text']) && (ticket.dateType === 'NODATE') ? '  |  ' : '' }} {{ ticket.dateType === 'NODATE' ? ticket.itemDescription : '' }} {{ticket.startTime}}
In de huidige venue zijn geen actuele tickets.

TTSBekijk tickets in andere zalen

{{event.date}} {{event.startTime}}
...
TTS
{{ticket.date}} {{event.startTime}}
...

VIP Experience

Aangeboden door be•at
€ {{activePackage.PriceIncl.toLocaleString('nl-NL')}}Excl. €{{activePackage.PriceExcl.toLocaleString('nl-NL')}} p.p.
{{event.Date}} {{event.Time}} {{event.Location}}
#LikeMe The Final Concert
{{ modalTitle.split(' -- ')[4] }}
{{modalTitle.split(' -- ')[1]}} {{modalTitle.split(' -- ')[2]}} {{modalTitle.split(' -- ')[3]}}

Packages


  • € {{package.price}}
    {{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
€ {{package.price}}
{{event.date}} {{event.startTime}} {{event.location}}
{{modal.title.split('--')[0]}}
{{modal.title.split('--')[1]}}
{{modal.date}} {{modal.time}} {{modal.location}}

Groepen


Groepstickets

 | vanaf 20 personen

Kom je met een groep tussen de 11 en 20 personen?

Neem dan contact op via dit formulier zodat wij jou als groep bij elkaar kunnen plaatsen.

Kom je met een groep groter of gelijk aan 20 personen?

Dan kan je gebruik maken van ons groepsarrangement.
Bestel dan jouw groepstickets via dit formulier  .
Wil je meer weten over groepsarrangementen, bekijk dan onze groepenpagina.