Cavalluna

Land Of A Thousand Dreams

Koop nu al je tickets voor Cavalluna 2025 - Grand Moments!

-----

"Cavalluna, Land van Duizend Dromen": De nieuwe show vertelt een avontuurlijk en fabelachtig verhaal: Yuen, die geboren is met zeldzame blauwe ogen - een teken van speciale aanleg - wordt vanwege haar afkomst achtervolgd door de kwaadaardige koninklijke adviseur Merl en zijn handlangers. Op de vlucht leert ze over het verre Land van Duizend Dromen, waar iedereen zichzelf kan realiseren en zijn talenten kan uitleven. Haar zoektocht naar deze mystieke plek leidt haar naar een Shaolin-meester, kung-fu vechters en een paardenfluisteraar, maar haar achtervolgers zitten haar steeds op de hielen. Zal het haar lukken om het fabelachtige Land van Duizend Dromen te bereiken?

Beleef spectaculaire horsemanship, indrukwekkende danschoreografieën en ongelooflijke effecten tegen de achtergrond van prachtige landschappen en mystieke plaatsen, begeleid door droomachtige muziek!

Gentse amazone krijgt als eerste nieuwe Cavalluna show te zien

De beloftevolle Belgische paardenatlete Mila Braeckman woonde onlangs de Cavalluna show ‘Land of A Thousand Dreams’ bij.

De beloftevolle Belgische paardenatlete Mila Braeckman werd gespot in de Westfalenhalle in het Duitse Dortmund. Ze kon er als als ambassadrice van Cavalluna de nieuwste show ‘Land of A Thousand Dreams’ als eerste bekijken.

Lees het volledige artikel.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief