blink-182

Tour 2023

Opgelet!

noodboodschap NL

Voor het eerst sinds lang doken Mark, Tom en Travis van blink-182 nog eens samen de studio in. Je bent getuige van het resultaat op 8 september in het Sportpaleis.

Special Guests: The Story So Far

Eindelijk is het zover. De lang verhoopte reünie van blink-182 is een feit! Voor het eerst in bijna tien jaar kropen Mark Hoppus, Tom DeLonge en Travis Barker nog eens samen de studio in. Het resultaat is gloednieuwe single 'Edging', uit op vrijdag 14 oktober. De band kondigt vandaag ook hun terugkeer naar het podium aan. Het wordt hun grootste tournee ooit, met data in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa en Oceanië. Op vrijdag 8 september staat Sportpaleis Antwerpen op de planning, in het gezelschap van special guests The Story So Far.

Bijna dertig jaar geleden speelde de band voor het eerst samen in een garage in San Diego. Toen nog nietsvermoedend dat ze zouden uitgroeien tot de meest invloedrijke punkgroep van de nineties (volgens The New York Times)! Met inmiddels meer dan vijftig miljoen verkochte platen op het palmares, kijkt blink-182 uit naar hun tiende studioalbum, dat in 2023 uitkomt. En nu Mark, Tom en Travis weer herenigd zijn kan dat alleen maar leiden tot de explosieve magie die we van het trio gewoon zijn.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief