Capitole Gent

Je B2B-activiteit in Capitole Gent

Capitole Gent is een unieke locatie voor je event, meeting of conventie. De beroemde voormalige art-decobioscoop uit de jaren 30, waar grote sterren als Laurel & Hardy, Jacques Brel en Edith Piaf de revue passeerden, werd omgetoverd tot een sfeervol theater met een waaier aan technische snufjes en biedt tegenwoordig een bühne aan tal van nationale en internationale topartiesten en producties.

De theaterzaal van Capitole Gent leent zich uitstekend als locatie voor bijeenkomsten tot 1.700 personen. Maar ook kleine seminaries (van 50 tot 150 personen), workshops of meetings zijn mogelijk in de verschillende breakoutrooms, bars en de dinerruimte.

Het theater bevindt zich aan het makkelijk bereikbare Gent Zuid, op wandelafstand van het historische stadscentrum, en heeft een ondergrondse parkeergarage vlak voor de deur onder het Woodrow Wilsonplein. Gecombineerd met een gastvrij onthaal en professionele ondersteuning – zowel technisch als operationeel – verzekert Capitole Gent je een geslaagd evenement.