Olivia Rodrigo

GUTS world tour

Opgelet!

Opgelet! Parking Spoor Oost is niet beschikbaar omwille van de Sinksenfoor. Maak gebruik van een Park & Ride, het openbaar vervoer of de fiets om naar het Sportpaleis te komen. De kiss & ride zone voor en na het evenement bevindt zich op de Theunisbrug.

Olivia Rodrigo verovert het Sportpaleis! Spreken we dan nu al af om op 21 én 22 mei 2024 de longen uit ons lijf te schreeuwen?

No kidding! Olivia Rodrigo fans zijn de beste backing vocals ooit (check de video). De decibels schoten door het dak! Meer video's op onze Instagram account.

Olivia Rodrigo fans zingen in het Sportpaleis hun stem aan flarden tijdens eerste concertavond.

Support Act: Remi Wolf

Superster Olivia Rodrigo komt naar België! Met haar gloednieuwe album ‘GUTS’ en gigantische hits als 'drivers license' en 'good 4 u' onder de arm, trekt ze de wereld rond. Op dinsdag 21 en woensdag 22 mei staat Olivia Rodrigo in het Sportpaleis, in het gezelschap van special guest Remi Wolf.

Na haar doorbraak met debuutsingle 'drivers license' scoorde Olivia Rodrigo de ene na de andere wereldhit, wist ze maar liefst drie Grammy Awards te verzilveren én werd ze uitgeroepen tot entertainer van het jaar (Time, 2021) en vrouw van het jaar (Billboard, 2022). Nu staat de 20-jarige artieste met haar nieuwste single 'vampire' op de eerste plaats van de Official Singles Chart in het Verenigd Koninkrijk. Het is al haar derde nummer 1-hit en dat maakt van Rodrigo de vrouwelijke artieste met de meeste nummer 1-hits in dit decennium. Haar nieuwe album ‘GUTS’ kwam vorige week uit en wordt onthaald met uitstekende reviews.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief