André Rieu in Antwerpen

Nieuwjaarsconcert 2025

zo 12.01.2025

De nieuwjaarsconcerten van André Rieu in het Sportpaleis zijn al jarenlang een traditie, en ook in 2025 zetten we die traditie voort! Maak je klaar voor een memorabele start van het nieuwe jaar!

Een uitverkocht Sportpaleis genoot op zondag 7 januari 2024 met volle teugen van André Rieus geliefde Nieuwjaarsconcert. Voor de vele fans is er goed nieuws, want op zondag 12 januari 2025 keert André Rieu terug naar Antwerpen voor zijn vertrouwde Sportpaleis-concert bij de start van het nieuwe jaar. De ‘Koning van de Wals’ en zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest presenteren zoals steeds een avond vol magische muziek, dans, ongeëvenaard spektakel én Andrés fijnbesnaarde humor.

André Rieu is een muzikaal fenomeen als geen ander. Een echte grootmeester van de romantiek, met maar liefst 40 miljoen verkochte cd's en dvd's, 30 nummer 1-posities in hitlijsten over de hele wereld, meer dan 500 platina awards en 3 Classic Brit Awards. Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest (het grootste privé-orkest ter wereld) heeft André een wereldwijde heropleving van de walsmuziek gecreëerd.

De Nieuwjaarsconcerten van de sterviolist creëren een memorabele sfeer en begroeten het nieuwe jaar met traditionele walsen van Johann Strauss en andere componisten, maar ook met populaire melodieën en evergreens. Naast de fenomenale kerstconcerten en de buitengewone openluchtconcerten op het Vrijthof in de zomer, behoren de Nieuwjaarsconcerten tot de meest geliefde concerten. Dit jaar waren deze drie concerten volledig uitverkocht met zo'n 40.000 geboeide toeschouwers van over de hele wereld.

Deze concerten zijn de perfecte start voor het nieuwe jaar. Fans kunnen wederom een avond vol walsen, opera- en operettemelodieën, musical, romantiek, plezier en heel veel verrassingen verwachten.

zo 12.01.2025Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.
OrganisatorAndré Rieu Productions BV

venues.vip.name

Aangeboden door be•at

zo 12.01.2025 19:00
355,19

The be•at VIP Experience

Compleet arrangement met parking, onthaal in gedecoreerde vipruimte, verzorgde en volwaardige maaltijd, open bar, bedienend personeel en een mooie plaats in de zaal. Nagenieten tot 2 uur na de show.

The be•at VIP Experience
Kopen
venues.groups.name

Kom je met een groep van 20 of meer personen? Dan kan je voor deze show genieten van een aantrekkelijk voordeel.
Contacteer ons voor meer informatie en om tickets voor je groep te kopen.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief