Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Tickets bestellen

Bestel altijd tickets via de officieel erkende kanalen. De officiële ticketkanalen voor evenementen in het Sportpaleis zijn: Sportpaleis en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers.

Klik hier voor meer info over ticketfraude en het kanaal waar je ticketfraude kan melden

Telefonisch

via Tele Ticket Service

Vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
Vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)

Mensen met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Mensen met een handicap kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn ook plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen via de bovenstaande telefoonnummers en vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren. Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Kassa

Is een evenement nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang tickets kopen aan de kassa van de zaal zelf. Koop geen tickets op straat: de kans bestaat dat ze vervalst zijn en dat je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleis Group worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Uitgestelde verzending

Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Klik hier voor info van de FOD Economie over doorverkoop van tickets
Klik hier voor een overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Timing

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling. Je vindt de informatie over timing, veiligheid en mobiliteit enkele dagen vóór het evenement door Timing onder Kalender aan te klikken.

Zodra de deuren opengaan kan je terecht aan de bars voor een drankje en een hapje.

Contact

Tickets voor evenementen in het Sportpaleis

via Tele Ticket Service

Vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
Vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)
Andere landen: +32 34 0000 34

Verloren voorwerpen

Neem contact op met onze administratieve dienst (zie hieronder). Verloren voorwerpen die bij ons zijn teruggevonden, kan je aan het onthaal van het Sportpaleis komen afhalen. Onze kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Gevonden voorwerpen worden slechts gedurende een beperkte tijd bijgehouden. Waardevolle voorwerpen zoals persoonlijke documenten worden door ons aan de Politie bezorgd en kan je afhalen op volgend adres:

Politie Antwerpen
p/a Unolaan 2
2100 Deurne
+32 3 338 47 50

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@sportpaleisgroep.be.

Je kan de administratieve dienst van de Sportpaleis Group elke werkdag bereiken van 09.00 tot 18.00 uur op het telefoonnummer +32 3 400 40 40. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis). Sommige theaterproducties worden dan weer door ons gepromoot via Sportpaleis Group Theaters.

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium en Sportpaleis Group Theaters kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.

Adres

Antwerps Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem