Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Tickets bestellen

Bestel altijd tickets via de officieel erkende kanalen. De officiële ticketkanalen voor evenementen in het Sportpaleis zijn: Sportpaleis en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers.

Klik hier voor meer info over ticketfraude en het kanaal waar je ticketfraude kan melden

Telefonisch

via Tele Ticket Service

Vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
Vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)

Mensen met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Mensen met een handicap kunnen gebruikmaken van de lift. Er zijn ook plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers en hun eventuele begeleiders. Gelieve deze plaatsen telefonisch aan te vragen via de bovenstaande telefoonnummers en vermeld duidelijk dat je je in een rolstoel verplaatst. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren. Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Kassa

Is een evenement nog niet uitverkocht, dan kan je voor aanvang tickets kopen aan de kassa van de zaal zelf. Koop geen tickets op straat: de kans bestaat dat ze vervalst zijn en dat je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Aan de kassa van Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent kan je tickets bestellen voor alle shows die in al onze andere zalen plaatsvinden. Deze kassa’s zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
In de zomermaanden juli en augustus is er geen kassaverkoop op zaterdag, zondag en maandag en zijn de openingsuren van dinsdag tot en met vrijdag beperkt van 13.30 tot 17.30 uur.

Het volledige aanbod vind je door op de kalenderpagina alle zalen aan te vinken.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleisgroep worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar groepen@sportpaleisgroep.be.

Uitgestelde verzending

Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Klik hier voor info van de FOD Economie over doorverkoop van tickets
Klik hier voor een overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Voor evenementen als Clouseau Danst en Lord of the Rings in Concert, waarvoor de productie nog uitgetekend moet worden, verloopt de toewijzing van de plaatsen in de zaal binnen de gekozen prijscategorie volgens het meest faire systeem van “eerst gekocht is beste plaatsen”. Op die manier wordt vermeden dat last-minutewijzigingen aan deze producties (bv. intekening van de plaats van het podium of de podia, ophanging van lichtinstallaties of videoschermen) voor onverwachte obstakels of slechte zichtlijnen zorgen, waardoor mensen ter plekke nog naar andere plaatsen moeten verhuizen.

Tele Ticket Service dankt je voor je begrip!

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling. Zodra de deuren opengaan, kan je terecht aan de bars voor een drankje en een hapje.

Contact

Tickets voor evenementen in het Sportpaleis

via Tele Ticket Service

Vanuit België: 070 345 345 (max. € 0,30/min.)
Vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)
Andere landen: +32 34 0000 34

Verloren voorwerpen

Neem contact op met onze administratieve dienst (zie hieronder). Verloren voorwerpen die bij ons zijn teruggevonden, kan je aan het onthaal van de kantoren komen afhalen. Onze kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Gevonden voorwerpen worden slechts gedurende een beperkte tijd bijgehouden. Waardevolle voorwerpen zoals persoonlijke documenten worden door ons aan de Politie bezorgd en kan je afhalen op het adres van het politiekantoor in Antwerpen:

Politiekantoor Oudaan
Oudaan 5
2000 Antwerpen
+32 3 338 57 11

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.
Vind je daar geen antwoord op je vraag, mail dan naar info@sportpaleisgroep.be.

Je kan de administratieve dienst van de Sportpaleisgroep elke werkdag bereiken van 09.00 tot 18.00 uur op het telefoonnummer +32 3 400 40 40. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Adres

Antwerps Sportpaleis
Schijnpoortweg 119
2170 Merksem