Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Hotels

We raden graag de hotels Radisson Blu Astrid en The ASH Antwerp aan als je na afloop van een evenement in Antwerpen wil overnachten.

Radisson Blu Astrid

Parkeer makkelijk en veilig in het hotel, eet snel een hapje in het restaurant en reis daarna met de tram van het Koningin Astridplein aan het Centraal Station tot voor de deur van het Sportpaleis of de Lotto Arena (de tramrit heen en terug is inbegrepen in je zaalticket). Na het evenement slaap je prinsheerlijk in het Radisson Blu Astrid hotel.

Tarief voor bezoekers Sportpaleis/Lotto Arena

  • vanaf 139 euro per kamer per nacht, inclusief ontbijtbuffet (prijs geldig op basis van beschikbaarheid en op vertoon van je toegangskaart)

Radisson Blu Astrid
Koningin Astridplein 7
2018 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 203 12 34
reservations.astrid.antwerp@radissonblu.com
www.radissonblu.com/astridhotel-antwerp

The ASH Antwerp – We’ve been expecting you

In het hartje van Antwerpen, een uniek concept van flexibele accommodatie met een uitmuntende prijs/kwaliteit-verhouding. Wij zijn een nagelnieuw hostel, sinds 2014, met en-suite privé double/twin rooms alsook enkele hostel-kamertypes met 2, 4, 6, 10 of 12 bedden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je gratis supersnel glasvezel-internet en Wi-Fi, een “state of the art” gemeenschappelijke keuken, gratis dagelijkse stadswandelingen, een leuke tuin en een bibliotheek aan te bieden. Onze receptie staat altijd klaar en is verheugd je te helpen met datgene wat jouw verblijf aangenamer kan maken.

Tarief voor bezoekers Sportpaleis/Lotto Arena

The ASH Antwerp
Italiëlei 239
2000 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 500 88 17
myreservation@ash-antwerp.com
www.ash-antwerp.com