Reserveer tickets altijd op naam van de bezoeker

Om online te bestellen klikt u de link bij het evenement op deze website aan.

Telefonisch kunt u voor de evenementen in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen en voor de Ethias Arena en het Ethias Theater in Hasselt reserveren bij Tele Ticket Service (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur) op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

Voor evenementen in Vorst Nationaal in Brussel kunt u telefonisch terecht bij Sherpa (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur) op het nummer 070/69.11.11 (max. 0,30 euro/min.).

Opgelet voor de illegale doorverkoop van tickets

Tickets mogen niet worden doorverkocht of om commerciële redenen op enigerlei wijze aan derden worden verstrekt (zie onze huisregels en de algemene verkoopsvoorwaarden van Tele Ticket Service). Bij populaire evenementen die heel vlot uitverkopen wordt evenwel nog altijd vastgesteld dat tickets via verschillende websites en heel vaak met woekerwinsten worden doorverkocht. De kopers riskeren dat hen de toegang tot het evenement wordt ontzegd.

De organisator en de officiële ticketverdeler behouden zich het recht voor om tickets te annuleren zodra wordt vastgesteld dat die ondanks het verbod toch worden doorverkocht. Deze tickets worden op de zwarte lijst geplaatst en ongeldig gemaakt. De kosten als gevolg van de annulering worden verhaald op de koper.

Ter plaatse kan een identiteitscontrole worden uitgevoerd. De op de tickets vermelde naam moet daarom overeenstemmen met die van (één van) de bezoeker(s). Koopt u tickets als cadeau voor iemand anders, reserveer de plaatsen dan op naam van de persoon die de tickets ook echt gaat gebruiken.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Tele Ticket Service. Of consulteer www.ilovemyticket.be.