Media

Als zaalverhuurder brengen wij het publiek met een gratis e-abonnement op de hoogte van alle activiteiten die in onze arena’s (Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Ethias Arena) en theaters (Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt) georganiseerd worden.

Persmededelingen versturen we alleen over de uitbating van onze zalen en over de activiteiten van het zusterbedrijf PSE-Belgium, niet over activiteiten van derden (zie hiernaast).


Vul uw contactgegevens in als u onze persmededelingen wenst te ontvangen.

Medium:

Voornaam:

Naam:

E-mail:


Op welke perslijst wilt u zich abonneren?

Sportpaleisgroep
PSE Belgium
Night of the Proms
Tele Ticket Service

 


Wilt u graag bijkomende informatie? Mail a.u.b. naar pse@sportpaleis.

Blijf op de hoogte dankzij onze e-nieuwsbrief

Antwerps Sportpaleis nv stuurt als zaalexploitant informatie over nieuwe evenementen naar iedereen die inschreef als e-abonnee. Dit is een gratis service aan het publiek. Als zaalverhuurder willen wij op deze manier alle belangstellenden op de hoogte brengen van activiteiten die door verschillende organisatoren in onze zalen op touw worden gezet. Inschrijven als e-abonnee kan door de juiste knop in de navigatie aan te klikken.

Persmededelingen

Persberichten worden alleen verstuurd als het om de uitbating van onze arena’s (Sportpaleis, Lotto Arena, Vorst Nationaal, Ethias Arena) en theaters (Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt) of als het evenementen betreft van het zusterbedrijf PSE-Belgium, organisator van o.m. Night of the Proms.

Antwerps Sportpaleis nv verwerkt uiteraard geen accreditatieaanvragen van journalisten en fotografen die op evenementen van derden aanwezig willen zijn. Met dergelijke vragen moet u zich rechtstreeks wenden tot de respectieve organisatoren (op deze site onderaan op de pagina van het evenement vermeld), niet tot de zaalverhuurder.

Gaat het om evenementen van het zusterbedrijf PSE-Belgium, dan kunt u met de formulieren van PSE-Belgium uw accreditatie aanvragen. De aanvragen voor deze eigen evenementen worden verwerkt door Pre-Text, het PR-bureau dat voor PSE-Belgium de accreditaties opvolgt. Pre-Text heeft het recht een verantwoorde selectie van de aanvragen door te voeren.