Eten en drinken bij bezoek aan Sportpaleis of Lotto Arena

Eat & Greet

Op het gelijkvloers van het Sportpaleis kan je in onze Foodcorner ‘Eat & Greet’ terecht voor drankjes, frietjes en gefrituurde snacks.

Togen en verkoopstands

Hapjes en drankjes bestellen kan ook aan de togen en de verkoopstands in de foyers. In het Sportpaleis vind je die op het gelijkvloers en op de eerste en tweede verdieping, in de Lotto Arena op het gelijkvloers en in de zaal zelf.

Automaten

Voor het lessen van uw dorst kan je in beide zalen ook terecht aan onze drankautomaten.

Mobiele verkoop

In de zalen lopen verkopers rond bij wie je terechtkan als je zin hebt in een drankje of een ijsje.

Restaurants vlakbij

Voor en na een evenement heten ook de horecazaken in de buurt van het Sportpaleis en de Lotto Arena je graag welkom.

Backstage & Time Out

Tweemontstraat 449 (recht tegenover het Sportpaleis)
2100 Deurne
Tel. 0477 95 81 97

Meer dan 200 plaatsen. De keuken is open van dinsdag tot zondag tot 22 uur (maandag gesloten, behalve tijdens evenementen). Wie dat wenst, kan voor zijn bezoek aan Sportpaleis/Lotto Arena plaatsen in Backstage of Time Out reserveren.

Meer informatie:
info@backstagedeurne.be
www.backstagedeurne.be

Frontstage

Van der Delftstraat 35/39
2100 Deurne
Tel. 0485 125 333

Wil je lekker eten voor je een evenement in het Sportpaleis of de Lotto Arena bezoekt? Frontstage, tegenover beide evenementenzalen, biedt je in een aangenaam kader een overheerlijk menu aan.

Meer informatie:
info@frontstagedeurne.be
www.frontstagedeurne.be

Restaurants met shuttledienst

Enkele restaurants in de Lange Lobroekstraat bieden een shuttle service naar en van onze zalen aan. Je parkeert daar in de buurt en hebt geen last van file- en parkeerstress.

Filet d’Anvers

Lange Lobroekstraat 57
2060 Antwerpen
Tel. 03 236 84 48
info@filetdanvers.be
www.filetdanvers.be

Uw restaurant voor vlees, vis, pasta, salades. Alle dagen geopend van 17.00 tot 22.00 uur. Dinsdag gesloten, behalve bij evenementen in Sportpaleis/Lotto Arena. Vrijdag geopend voor de lunch. Speciale formule bij events in Sportpaleis/Lotto Arena, zowel op weekdagen als tijdens het weekend, met shuttledienst.

La Volpe

Lange Lobroekstraat 53-55
2060 Antwerpen
Tel. 03 677 15 53
Fax 03 667 15 54
www.lavolpe-elzorro.be

Spaanse specialiteiten, 100 verschillende tapas, diverse menu’s met tapas, paella; ook rundvlees, vis, pastagerechten, salades en ribbetjes ‘à volonté’ verkrijgbaar. A la carte of menu. Grote groepen zijn welkom (plaats voor 110 personen). Ook op maandag open bij evenement in Lotto Arena of Sportpaleis. Reserveren gewenst.

Pampas

Lange Lobroekstraat 105-111
2060 Antwerpen
Tel. 03 475 16 23
info@pampas.be
www.pampas.be

Vraag naar de Sportpaleis all-in-formule. Bij evenementen is het restaurant open vanaf 17 uur. Reserveren gewenst.

De Veehandel

Lange Lobroekstraat 61
2060 Antwerpen
Tel. 03 271 06 06
Fax 03 322 25 69
www.de-veehandel.be

Bij evenementen in het Sportpaleis of de Lotto Arena is de keuken open vanaf 17.00 uur. Specialiteit: côte à l’os, entrecôte. Reserveren gewenst.

Eten en drinken bij bezoek aan Stadsschouwburg Antwerpen

Stadsschouwburg Antwerpen biedt je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren of een snelle hap, het kan allebei. Je hoeft zelfs niet noodzakelijk naar een voorstelling te gaan om bij ons culinair te kunnen genieten. Toch kan het handig zijn om samen met je tickets ook één van onze eetformules te reserveren. We bieden je een ruime keuze aan heerlijke gerechten en ook de allerkleinsten vinden bij ons zeker hun gading.

Theatermenu à la carte

In het theaterrestaurant Gusto aan de zijkant van de Stadsschouwburg bieden we een menu à la carte aan met keuze uit 3 voorgerechten & 3 hoofdgerechten met koffie voor € 45. Uiteraard houden we rekening met de timing van het event zodat je tijdig in de zaal bent. We vragen wel om ongeveer 2 uur voor aanvang van de show naar het restaurant te komen.

Bestellen kan telefonisch via +32 (0)3 289 27 50.
Of reserveer online
Meer info over Gusto: www.mygusto.be

Drinks & Grab a Bite

Zin in een drankje voor, tijdens en/of na de voorstelling? Of een snelle hap? De bar en de foyer bieden je een ruime keuze aan drankjes en versnaperingen.

Om veiligheidsredenen zijn tijdens een voorstelling enkel PET-flesjes toegestaan in de theaterzaal. Deze kan je verkrijgen in de foyer.