Afficher ce site en français | View this website in English

Zondag 19 december als nieuwe extra datum voor Clouseau

vrijdag 5 november 2010 - 11:14

Het loopt storm voor de elfde en laatste Sportpaleisconcertreeks van Clouseau. Amper een week na de persconferentie en de aankondiging van een extra datum, wordt opnieuw een concert aan de laatste reeks toegevoegd. Ook zondag 19 december om 19.00 uur geven Koen en Kris Wauters een Laatste Ronde.

“De Laatste Ronde wordt op technisch vlak onze strafste productie ooit”, vertelde Kris een week geleden. “Op het eind van het concert zal een catwalk de volledige zaal omarmen.” Op Peter Live verklapte hij nadien ook dat het podium het volledige middenplein rond zal rijden. “Daarnaast zullen we uiteraard ook op muzikaal vlak alle fans op het beste van het beste trakteren”, verduidelijkt Koen, terwijl Kris garandeert dat De Laatste Ronde een feest wordt in het kwadraat. En daar willen alle fans uiteraard bij zijn.

Het concert op zondag 19 december om 19.00 uur is ideaal voor wie de examens er al op zitten heeft en – gezien het einde om 22.00 uur – voor iedereen die daags nadien de laatste school- of werkweek vóór de kerstvakantie aanvangt.

Kalender

Clouseau De Laatste Ronde verkoop live-cd, usb en kalender

Antwerps Sportpaleis

vanaf vr 17.12.2010