Afficher ce site en français | View this website in English

Extra concert Clouseau op dinsdag 21 december

donderdag 14 oktober 2010 - 11:14

Tijdens een persconferentie gaven Koen en Kris uitleg over ‘De Laatste Ronde’, hun laatste concertreeks in het Sportpaleis. Tien jaar lang verbaasden Koen en Kris hun vele fans met spectaculaire shows met telkens andere invalshoeken, indrukwekkende podia, catwalks of loopbruggen. “Altijd hebben we geprobeerd om heel dicht bij de mensen te komen en ‘close’ te zijn met de fans”, verduidelijkte Koen. “Het strafste technische hoogstandje dat we daarvoor uithaalden, was het lange podium met de bewegende kleinere podia erop bij ‘Clouseau – in ‘t lang’ in 2005. Na afloop hebben we toen de eed gezworen om nooit meer zoiets te doen, maar we doen het toch maar weer”. “Inderdaad”, vervolgt Kris, “dit jaar pakken we uit met de strafste productie die we ooit gebracht hebben. Op het eind van het concert zal er een catwalk zijn die de volledige zaal zal omarmen.”

Jaar na jaar imponeerden Koen en Kris niet alleen met bijzondere producties, maar ook met prachtige vertolkingen van de vele Clouseauhits in vaak heel verrassende bewerkingen. “Dit jaar zijn er geen nieuwe songs en gaan we ons volledig concentreren op de allergrootste hits. Per avond brengen we ook een cover van een door de luisteraars van Q music gekozen Nederlandstalig nummer. ‘De Laatste Ronde’ wordt echt een feest in het kwadraat!”, aldus Kris.

Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, wordt dinsdag 21 december als concertdatum toegevoegd. Leuk voor de fans die die avond ‘happy birthday’ voor Kris willen komen zingen, maar zeg niet aan Kris dat wij dat ingefluisterd hebben.

Kalender

Clouseau De Laatste Ronde verkoop live-cd, usb en kalender

Antwerps Sportpaleis

vanaf vr 17.12.2010