Afficher ce site en français | View this website in English

Simple Minds 40 Years Of Hits Tour

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet Simple Minds zich verplicht om het concert, initieel voorzien op 11 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 6 februari 2021 en 5 september 2021, opnieuw te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op woensdag 20 april 2022.

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update 12.04.2021

——

Veertig jaar Simple Minds

Veertig jaar Simple Minds. Dat moet gevierd worden! De iconische band doet dat in stijl, met twee nieuwe albums. De live-opname ‘Live In The City Of Angels’ verschijnt vrijdag 4 oktober en op 1 november komt het compilatiealbum ’40: The Best Of – 1979-2019’ uit. Naast alle grootste hits uit hun gehele carrière staat er ook een gloednieuwe track op die plaat, een euforische cover van King Creosote’s “For One Night Only”.

Om hun jubileum extra feestelijk te maken, plannen Simple Minds een grootse wereldtournee in 2020. Jim Kerr en co kondigen ook een Europees luik aan, bestaande uit 38 shows in 12 landen. Een Belgische stop staat gepland. Verwacht een uitbundige live-show met een arsenaal aan hits als “Alive And Kicking”, “Don’t You (Forget About Me)”, “Sanctify Yourself”, “Promised You A Miracle” en “Belfast Child”.

Kaarten kosten 44,18, 56,51 en 72,18 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Packages

The 40th Anniversary Ultimate Fan Experience – 299.50 euro

 • One top price seated ticket in the first 2 rows to watch Simple Minds live in concert
 • Meet Simple Minds and have your photograph taken with the band
 • Invitation to a pre-show event in the venue, featuring a two-song soundcheck performance and a Q&A session with Simple Minds
 • One limited edition show-specific poster, signed by Simple Minds
 • One exclusive VIP Simple Minds gift
 • One Commemorative VIP laminate and lanyard

40th Anniversary Soundcheck Experience – 185.30 euro

 • One top price seated ticket in the first 10 rows to watch Simple Minds live in concert
 • Invitation to a pre-show event in the venue, featuring a two-song soundcheck performance and a Q&A session with Simple Minds
 • One limited edition show-specific poster
 • One exclusive VIP Simple Minds gift
 • One Commemorative VIP laminate and lanyard

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

zo 05.09.2021

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

wo 20.04.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Simple Minds - 40 Years Of Hits Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium