Afficher ce site en français | View this website in English

Rampage

The biggest drum&bass and dubstep party in the Universe

Rampage neemt in 2021 opnieuw twee nachten lang het Sportpaleis in voor zijn inmiddels al 11e editie! Zowel vrijdag 10 december als zaterdag 11 december 2021 wordt er van 19.00 tot 6.00 uur gefeest in de grootste zaal van het land.

Rampage brengt de ‘underground bass culture’ naar de massa. Na uitverkochte edities in de Lotto Arena met 6.000 bass-fanaten en de meest invloedrijke nationale en internationale drum&bass- en dubstep-artiesten schakelde Rampage in 2014 naar een nog hoger level in de grootste evenementenzaal van het land: het Sportpaleis.

Door hoog in te zetten op geluid en licht en een loyale en stevige fanbasis bijeen te brengen, is Rampage erin geslaagd de Belgische en internationale basscultuur met een onvergelijkbare energie te injecteren.

Na de uitverkochte edities van 2015, 2016, 2017 en 2018 en de 10de verjaardag in 2019 vindt ook Rampage 2020 in het Sportpaleis plaats, opnieuw 2 dagen!

Kalender

vr 10.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

za 11.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Rampage" wordt georganiseerd door Rampage