Afficher ce site en français | View this website in English

Billie Eilish Happier Than Ever, The World Tour

Special guest: Jessie Reyez

Volgend op de release van haar nieuwste single Your Power en voorafgaand aan de release van haar nieuwe album Happier Than Ever op 30 juli, kondigt Billie Eilish de “Happier Than Ever, The World Tour” aan die in 2022 plaatsvindt in de VS, UK en Europa.

De tour start op 3 februari in New Orleans en strijkt vanaf begin juni neer in Europa. Op dinsdag 28 juni 2022 houdt de tour halt in het Antwerps Sportpaleis.

De zevenvoudig GRAMMY Award winnende artiest gaat tijdens de wereldtournee opnieuw een samenwerking aan met de non-profitorganisatie REVERB. Op iedere show planten zij een ‘Billie Eilish Action Village’ neer om fans te informeren over onderwerpen als klimaatproblematiek, onze ecologische voetafdruk, en de vele projecten die de tour steunt om de tour klimaatpositief te maken zodat er meer emissies geëlimineerd worden dan dat de tour er veroorzaakt.

2021 is opnieuw een topjaar voor de 19-jarige zangeres wiens laatste single “Your Power” op meer dan 150 miljoen streams afklokte tijdens de eerste 2 weken na release. Eerder dit jaar kaapte ze 2 GRAMMY Awards weg, releaste ze haar baanbrekende docu ‘The World’s A Little Blurry’ op Apple TV+, en bracht ze haar eerste boek ‘BILLIE EILISH’ uit.

——-

Tickets

Staanplaatsen balkon: 51,90 euro
Staanplaatsen tribune: 51,90 euro
Zitplaatsen balkon: 63,10 – 74,30 euro
Staanplaatsen middenplein: 74,30 euro
Zitplaatsen tribune: 74,30 – 96,70 – 107,90 euro

Ticketprijzen zijn inclusief 1 euro donatie aan REVERB, een not for profit organisatie met focus op de milieuproblematiek in de muzieksector.

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

di 28.06.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Billie Eilish - Happier Than Ever, The World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium