Afficher ce site en français | View this website in English

André Rieu in Antwerpen Nieuwjaarsconcert 2021

André Rieu keert terug naar het Antwerpse Sportpaleis. De ‘Koning van de Wals’ brengt er met zijn Johan Strauss-orkest een gloednieuw repertoire van de mooiste melodieën/

In gedachten zien en horen we de vreugdesprongetjes van de duizenden André Rieu-fans nu de populaire dirigent en sterviolist aankondigt dat hij met zijn Johan Strauss-orkest terugkeert naar het Antwerpse Sportpaleis. Rieu zet de traditie verder en pakt uit met een gloednieuw repertoire. Het programma bestaat uit de mooiste melodieën afkomstig uit bekende films, musicals en uit de wereld van opera en operette.

De ‘Koning van de Wals’ is een meester in het bespelen van zijn publiek. Zoals de traditie het wil, zorgt hij met zijn orkest, de gastartiesten en stersolisten, het koor, de ballroomdansers en tal van andere verrassingen opnieuw voor een onvergetelijke avond.

Unieke nieuwjaarsconcert van André Rieu

Wat éénmalig begon, groeide uit tot een traditie. Zo vinden jaarlijks meer dan 11.000 mensen – want met zoveel waren ze begin januari – de weg naar het Antwerps Sportpaleis voor het unieke nieuwjaarsconcert van André Rieu. Voor de bejubelde Maastrichtse muziekmeester en levende legende begint aan een nieuwe wereldtournee, klinkt hij in Antwerpen op het nieuwe jaar.

“Ik kan me geen betere manier voorstellen om het nieuwe jaar te beginnen dan samen met onze fans uit België en de hele wereld. We hebben altijd enorm veel plezier samen. Ik hoop dat de vreugde die wij allemaal met elkaar delen, het hele jaar zal duren”, zegt hij enthousiast. Net als het nieuwjaarsspringen in Garmisch-Partenkirchen is het Sportpaleisconcert van André Rieu een traditie geworden. De charismatische André Rieu zorgt daarbij telkens voor een onvergetelijke avond met een prachtige aaneenschakeling van de mooiste walsen en passende melodieën.

“Dit jaar bracht hij 75 dansparen mee en dat was prachtig om zien. We hadden kippenvel en we zijn nu al benieuwd naar welke surprises hij volgend jaar uit zijn viool tovert”, klinkt het bij de fans.

Begenadigd muzikant en dirigent

Op zijn 70ste is de bijzonder geliefde man met de weelderige, wapperende haardos populairder dan ooit, want vorig jaar verkocht André Rieu meer dan 700.000 concertkaartjes. De momenten die hij op het podium deelt met zijn publiek beschouwt hij als een uniek voorrecht.

André Rieu is niet alleen een begenadigd muzikant en dirigent. Hij is een op-en-top entertainer die met speelse humor, positiviteit en stralende energie steeds weer een diepe indruk nalaat. Gesteund door een fantastisch team en omringd door zijn vrouw Majorie – met wie hij al meer dan 40 jaar getrouwd is – zijn 2 kinderen en 5 kleinkinderen, verkocht Rieu meer dan 40 miljoen (!) cd’s en dvd’s.

Hij scoorde 30 nummer 1-hits en behaalde meer dan 500 platina onderscheidingen. Zijn YouTube-video’s zijn meer dan een biljoen keer bekeken en op Facebook wordt hij door meer dan 5 miljoen mensen gevolgd.

Tickets : 65, 75, 95, 105 en 135 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 09.01.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 17:30
Aanvang - 19:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"André Rieu in Antwerpen - Nieuwjaarsconcert 2021" wordt georganiseerd door André Rieu Productions BV