Afficher ce site en français | View this website in English

Regi Kom Wat Dichterbij

Dit evenement is afgelopen.

Regi wint de Radio 2 zomerhit met ‘Kom wacht dichterbij’


‘Regi – Kom Wat Dichterbij’ wordt verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021

‘Regi – Kom Wat Dichterbij’: het ging op 1 mei 2021 een groots feest worden, Regi’s eerste solo-concert in een uitverkocht Sportpaleis. “Ik verheug mij op die magische verbindingsmomenten die je enkel op concerten ervaart. Ik ga mijn uiterste best doen om mijn beste concert ooit af te leveren”, zei Regi bij de aankondiging vorig jaar rond deze tijd.

De huidige context laat zo’n feest vooralsnog niet toe. Eeuwige optimist Regi blijft echter strijdvaardig: “Ik ben en blijf positief en samen met PSE Belgium gingen we op zoek naar een nieuwe datum en dat wordt zaterdag 30 oktober. OT en Jake Reese hebben hun aanwezigheid op deze datum alvast bevestigd. En dat is nog maar een begin van een mooi lijstje gasten” voegt Regi er mysterieus aan toe.

Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleis Group: “We kijken met vertrouwen naar de middelkorte toekomst: de vaccinatiecampagne draait nu op volle toeren en binnen afzienbare tijd zal een overgrote meerderheid van de gemeenschap zijn gevaccineerd. Dat zal de basis zijn waarop we met het Sportpaleis eindelijk de deuren zullen kunnen openen. Dat moment ‘komt wat dichterbij’. Alle indicatoren zijn gunstig gestemd om in het najaar zonder beperkingen concerten te beleven. De artiesten zijn er klaar voor en het is duidelijk dat de muziekfans dat ook zijn. Regi’s muziek wordt de soundtrack van bevrijdingsfeesten zoals we die nog nooit hebben meegemaakt.”

Wie nog geen ticket kocht, kan zich dus maar beter reppen. Dankzij de deelname van een rits gasten wordt dit immers één van de muzikale hoogtepunten van het jaar. De gelukkigen die al over een ticket beschikken, worden persoonlijk gecontacteerd. Eerder aangekochte tickets blijven geldig op de nieuwe datum. 

—-

Tickets: € 22,90; €28,50; €34,11; €39,70 en 50,90

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 01.05.2021

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Regi - Kom Wat Dichterbij" wordt georganiseerd door PSE Belgium