Afficher ce site en français | View this website in English

Nick Cave and the Bad Seeds

Het concert van Nick Cave & The Bad Seeds in Sportpaleis Antwerpen wordt verplaatst

Omwille van de gezondheidsmaatregelen genomen m.b.t. het coronavirus en de restricties om te reizen in Europa hebben Nick Cave & The Bad Seeds beslist hun tournee uit te stellen, waaronder dus ook het uitverkochte concert in het Sportpaleis Antwerpen op 30 april 2020.

Statement of the artist:

We have taken the decision to reschedule the Nick Cave & The Bad Seeds European and UK Tour. While hugely disappointing, this feels the best course of action to keep you all as safe as possible.

We are working hard to finalise when the rescheduled shows will take place, and will share detailed information with you all as soon as we have it. All existing tickets will remain valid for these rescheduled shows.

Sending love to you all.

Nick Cave and The Bad Seeds

***

Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij of komen er extra plaatsen beschikbaar, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Nick Cave komt naar het Sportpaleis. Hij zal er samen met The Bad Seeds het nieuwe album ‘Ghosteen’ voorstellen.

‘Ghosteen’ verscheen op 4 oktober op alle digitale platformen en komt op 8 november ook op cd en vinyl uit. Het album werd al wereldwijd geprezen als hun beste werk tot nu toe.

“…Stunning double album that sets desperation against empathy and faith. On one level, it shouldn’t be surprising that it’s as good as it is… Nevertheless, listening to Ghosteen, it’s very hard indeed not to be taken aback” – The Guardian ★★★★★

In 2017 stonden Nick Cave and The Bad Seeds met ‘Skeleton Tree’ in een uitverkocht Sportpaleis. Dat resulteerde in ★★★★★- recensies in alle media: “Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis: zo mooi dat het pijn deed.” (De Morgen) en “Na tweeënhalf uur zweefde het publiek buiten, alle vermoeidheid van een werkweek lang vergeten, gelouterd in een bad van diepe emoties.” (De Standaard).

Enkele maanden geleden stond Nick Cave in De Roma met zijn ‘Conversations tour’, waarbij Cave muziek combineert met een ‘gesprek’ met zijn publiek. Hij voegde onlangs twee Belgische data toe aan deze tournee. Bij de verkoop van de zitjes voor ‘Conversations with Nick Cave’ in de Brusselse BOZAR overschreed de vraag meermaals het aanbod.

Nick Cave is niet enkel een charismatische frontman, songwriter en multi-instrumentalist. De Australiër is ook een bekroond auteur, die zich in The Red Hand Files (een elektronische nieuwsbrief) ontpopt als filosoof, biechtvader en ongewilde levenscoach voor zijn fans.

Nick Cave and The Bad Seeds werd opgericht in 1983 en kent sindsdien een groeiend succes. Artistieke hoogtepunten aanstippen, is een onmogelijke opdracht. Live worden The Bad Seeds een steeds hechtere groep. Een collectie karakterkoppen (Thomas Wydler, Martyn P. Casey, Jim Sclavunos, George Vjestica, Larry Mullins en natuurlijk luitenant Warren Ellis) die Nick telkens boven zichzelf doet uitstijgen.

Kaarten kosten 50, 68, 75 en 95 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Er mag niet doorverkocht worden aan hogere prijzen noch op regelmatige basis.
We behouden ons het recht voor om bij vermoeden van fraude tickets uitsluitend af te leveren aan de kassa en mits controle van ID en/of bankkaart.

Kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

Kalender

za 10.04.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:15

Antwerps Sportpaleis

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Nick Cave and the Bad Seeds" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent