Afficher ce site en français | View this website in English

I Want To Dance Again

I Want To Dance Again pakt uit met ijzersterke line-up

De nacht induiken met vrienden, plakken op de dansvloer en dansen op hitsige beats. Het hoort eindelijk weer bij het leven. Vrijdag 1 oktober dansen we de nacht door in het Sportpaleis. I Want To Dance Again is de eerste grote indoorrave sinds lang. Op het podium en achter de decks: The Subs, Joris Voorn, Joyhauser, Yves Deruyter, Amber Broos en Jeroen Delodder. Het feest wordt groot, het feest wordt intens. Een gigantische rave. De verzilvering van ieders knaldrang. Met special effects. Met StuBru’s Eva De Roo als master of ceremony.

Update 20.09.2021

——

Goede voornemens waarmaken? Doen we! Op vrijdag 1 oktober heropenen de clubs en discotheken. Studio Brussel en The Subs brengen een grootse ode aan het dansen in de nacht. I Want To Dance Again, de eerste grote indoorrave sinds lang, stilt de ergste danshonger, temt de felste knaldrang. Vooral viert het dance-event in het Sportpaleis dat de nacht induiken met vrienden, plakken op de dansvloer en dansen op opzwepende beats weer bij het leven horen. De line-up van I Want To Dance Again wordt binnenkort bekend gemaakt. De laatste tickets zijn nu te koop.

Met een zetje van Studio Brussel werd in januari het beste voornemen voor 2021 gelanceerd: I Want To Dance Again. Naar de track van The Subs die eind 2020 zo hard dat grote gemis in tijden van corona vatte. In geen tijd gingen meer dan 10.000 tickets de deur uit voor een rave die zou plaatsvinden in betere tijden. De witte rook is er, het groene licht is gegeven. Het nachtleven herneemt op vrijdag 1 oktober. We dansen de nacht door, het leven weer in. Studio Brussel en The Subs en hun gasten vieren de heropening van de nachtclubs in het Sportpaleis. Groter dan groots, een hele nacht lang. I Want To Dance Again is een corona-veilig event. Om toegang te krijgen tot I Want To Dance Again zal elke ticketkoper een geldig toegangsticket én een Covid Safe Ticket moeten voorleggen.

Line-up :
20u00 – 21u00 Amber Broos
21u00 – 22u00 Jeroen Delodder
22u00 – 23u30 Joris Voorn
23u30 – 02u00 The Subs
02u00 – 03u30 Yves Deruyter
03u30 – 05u00 Joyhauser

Nog geen ticket voor I Want To Dance Again? De laatste tickets zijn nu te koop!

——-

Tickets: 35 euro (incl servicekosten en mobiliteitsbijdrage)
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 01.10.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 19:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"I Want To Dance Again" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium