Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Niels Destadsbader › vr 06.12.2019 - 18:30 uur

18:30 deuren open
20:00 Bram & Lennert
20:40 Niels Destadsbader
22:45 verwacht einde
(onder voorbehoud)

Gelieve bij het verlaten van de zaal de nachtrust van de buren te respecteren en geen zwerfvuil achter te laten.

Kaarten vóór aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa (open van 18:00 tot 21:00).

HOU JE TICKET KLAAR

Bied om wachttijden aan de deur te vermijden je eigen ticket aan. Zo verloopt het scannen vlotter en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken.

GROTE TASSEN VERBODEN

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! In elk van onze zalen zijn tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN. Kom op tijd naar de zaal en reageer correct op eventuele verzoeken van de security a.u.b. Meer info

BEREIKBAARHEID

Te voet of met de fiets als je op wandel- of fietsafstand woont of werkt. Vlak bij het Sportpaleis kunnen 600 fietsen gestald worden.

Met een tram of bus van De Lijn dankzij je combiticket als je file- en parkeerstress en lang aanschuiven op de parking wil vermijden. Met je combiticket maak je vrij gebruik van de trams en bussen van de Lijn in Antwerpen naar en van het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Met de auto naar een Park & Ride. Reis vandaaruit verder met tram of bus dankzij je combiticket.

Met de auto naar parking Vaart als je minder mobiel bent. Voor bestellers van rolstoelplaatsen zijn er, tot 30 minuten vóór aanvang van het evenement, voorbehouden parkeerplaatsen op de parking Vaart rechts naast het Sportpaleis (5 euro). Door de werken aan de Theunisbrug is deze parking niet toegankelijk voor het grote publiek, maar ze blijft wel ter beschikking voor rolstoelgebruikers en houders van een Europese parkeerkaart voor personen met een beperking. Hou je Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, identiteitskaart en toegangsticket klaar om aan de parkeerwachters voor te leggen.

Ben je tijdelijk minder mobiel en heb je geen Europese parkeerkaart voor personen met een beperking, dan zal je dit aan de ingang van de parking Vaart moeten toelichten aan de parkeerwachters. Doe dit bij voorkeur met een dokters- of een ander medisch attest. Of neem op voorhand hierover contact op met info@sportpaleis.be.

Met de auto naar een van onze publieksparkings (5 euro). Ben je toch bereid om aan te schuiven in de verkeersdrukte rond de zaal, dan kan je voor dit evenement terecht op de parkings Slachthuis (Slachthuislaan, in lage-emissiezone!), Park Spoor Oost (Noordersingel, in lage-emissiezone!, met nummerplaatherkenning), Antwerp Ring Center Parking (Noordersingel, in lage-emissiezone), Carrette (Carrettestraat, Merksem).
Meer info
Situeringsplan parkings

Hou bij je verplaatsing met de auto rekening met…

Meer over bereikbaarheid

Ga terug naar de evenementendetails