Afficher ce site en français | View this website in English

KNTXT

In 2015 werd in dé technoclub van Europa – Fuse natuurlijk – KNTXT geboren. Een concept met een duidelijke doelstelling: een kwaliteitsvolle techno-ervaring, met de beste nationale en internationale acts. Na edities in Brussel, Gent en Antwerpen en een eigen stage op Tomorrowland, bracht KNTXT de allerbeste technobeats van het moment vorig jaar voor het eerst naar het Sportpaleis. Charlotte de Witte, die op 1 maart door BBC Radio 1 werd aangesteld als resident DJ, tekende als bezielster van KNTXT uiteraard present en ook technogrootheden Chris Liebing, Len Faki en Sam Paganini draaiden een waanzinnige set. DVS1 en One Track Brain maakten de line-up van de grootste KNTXT-editie ooit compleet. Bekijk de aftermovie hier.

Terwijl KNTXT inmiddels op het punt staat om internationaal te debuteren in de legendarische Fabric in London op 16 maart, rijst hier bij ons de vraag naar een tweede Sportpaleiseditie. En die komt er! Zaterdag 16 november keert het technoconcept van Charlotte de Witte terug naar Antwerpen. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

KNTXT in het Sportpaleis, dat is feest tot in de vroege uurtjes.

Kaarten kosten 45,30 euro.
Early Bird presale: 37,46 euro.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation / Tomorrowland / Fuse.

Deuren: 20:00
Event: 20:00 – 06:00

Kalender

za 16.11.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 20:00
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"KNTXT" wordt georganiseerd door Live Nation & Tomorrowland & Fuse