Afficher ce site en français | View this website in English

Cavalluna Legend of the desert

Europa’s populairste familie-entertainmentshow met paarden komt terug en treedt voor de tweede keer op onder de nieuwe merknaam “CAVALLUNA” in Antwerpen in het Sportpaleis. Van 29 februari tot 1 maart 2020 wordt de arena omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.

Van de makers van ‘Companions of Light’ en “World of Fantasy’

Achter de naam CAVALLUNA schuilt wat sinds 2003 zo’n 7,5 miljoen toeschouwers in heel Europa heeft geraakt en geboeid, evenals alle paarden die al vele jaren bekend en geliefd zijn, en de beproefde mix van unieke ruitersport, grandioze decors en ontroerende muziek.

Al in zijn vorige producties ‘Companions of Light’ en ‘CAVALLUNA – World of Fantasy’ maakte creatief directeur en producer Klaus Hillebrecht het publiek enthousiast met prachtige beelden, fantastische ensceneringen en een zeer onderscheidende soundtrack. De shows werden meerdere malen geroemd als de beste in jaren en waren te zien in overvolle stadions in verschillende Europese grootsteden.

Met de nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ wil de Emmy-genomineerde componist zijn eerdere successen voortzetten en een wervelend spektakel vol nieuwe dimensies creëren met de mooiste paardenrassen van Europa. De magische scènes gaan gepaard (pun intended) met adembenemende optredens waarin mens en dier in perfecte harmonie samenwerken en het prachtige verhaal tot leven brengen.

Maak je klaar voor ‘Legende of the Desert’

De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

CAVALLUNA – Legende van de woestijn” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Kaarten kosten 36, 42, 53, 64, 75 en 86 euro.
86 euro = Dream seat.

Kinderen t.e.m. 10 jaar genieten van een aanzienlijke korting:
Dream seat: 86 euro -> 47 euro
Premium seat: 75 euro -> 41 euro
CAT I: 64 euro -> 35 euro
CAT II: 53 euro -> 29 euro
CAT III: 42 euro -> 23 euro
CAT IV: 36 euro -> 18 euro

Kom je graag in groep? Voor interessante groepsvoorwaarden kan je contact opnemen per telefoon via +32 3 400 40 47 of per mail via groepen@sportpaleisgroup.be.

Download hier de uitgebreide brochure voor groepen. (pdf)

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 29.02.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 15:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

za 29.02.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 01.03.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 15:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Cavalluna - Legend of the desert" wordt georganiseerd door PSE-Belgium