Afficher ce site en français | View this website in English

Shania Twain Shania NOW Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

(aankondiging 09.10.17)

Nadat ze afgelopen zomer terugkeerde naar de UK met een oogstrelende show op ‘Radio 2 Live’ in Hyde Park en na de release van haar nieuw album ‘NOW’, kondigt meervoudig platina en veelvoudig awardwinnares Shania Twain 9 nieuwe shows aan voor haar niet te missen Europese tournee in het najaar van 2018.

Met de release van haar veelbesproken album ‘NOW’ en na een carrière van meer dan 3 decennia klonk Shania Twain nog nooit zo goed. Met singles als ‘Swingin’ With My Eyes Closed’ en meezinger ‘Life’s About To Get Good’ neemt Shania Twain voor het eerst de rol van songwriter en co-producer op zich. De “queen of country pop” is helemaal klaar om terug op tournee te gaan. “It’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!”… waarmee ze duidt op het feit dat dit haar eerste Europese tournee is sinds de immense ‘Up! Tour’ in 2004.

Met 90 miljoen verkochte albums wereldwijd blijft Shania de best verkopende vrouwelijke country-artieste aller tijden. Shania’s oeuvre omvat haar platina debuutalbum ‘Shania Twain’ (1993), het GRAMMY Award en dubbel diamantwinnende ‘The Woman In Me’ (1995) en natuurlijk ‘Come On Over’, het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan, gerekend over alle genres en het best verkochte country-album aller tijden met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album ‘UP!’ werd Shania’s derde diamantwinnende album.

Shania schreef monsterhits waaronder ‘Any Man Of Mine’, ‘That Don’t Impress Me Much’, ‘You’re Still The One’ en ‘Man! I Feel Like A Woman!’. Haar invloed in het genre is ongezien. De Canadese is tot op heden dan ook de enige vrouwelijke artieste die de CMT’s Artist of a Lfetime Award mocht ontvangen. Verder kreeg ze ook de Icon Award op de Billboard’s Women in Music Ceremony.

Shania Twain komt op woensdag 10 oktober 2018 naar het Sportpaleis voor een show vol hits én nieuwe nummers.

Kaarten kosten 49, 59, 69, 79 en 99 euro.
Ticket + album ‘Now’ = ticketprijs + 20 euro.

Packages

Front Row package: 231,50 euro

Het Front Row package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie op de eerste rij recht voor de catwalk om Shania Twain live te zien
- Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
- Een laminate en lanyard van Shania Twain als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Hot Ticket package: 191,50 euro

Het Hot Ticket Gold package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie om Shania Twain live te zien
- Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
- Een laminate en lanyard van Shania Twain als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de packagevouchers vervangen je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

wo 10.10.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Shania Twain - Shania NOW Tour" wordt georganiseerd door Live Nation