Afficher ce site en français | View this website in English

Nitro Circus Live You Got This Tour

Dit evenement is afgelopen.

Deze show is geannuleerd

Nitro Circus regrets to announce that, due to unavoidable changes to its film production schedule, the 9 December show in Antwerp, Belgium at Antwerps Sportpaleis has been cancelled. Nitro Circus apologizes to its fans for any inconvenience this may cause.

Door gewijzigde plannen voor filmopnames ziet Nitro Circus zich genoodzaakt om zijn show in het Sportpaleis te annuleren. Ticketbestellers zullen worden terugbetaald en ontvangen hierover informatie van Tele Ticket Service.

(oorspronkelijke aankondiging)

Met gastoptreden van Ruben Van Gucht

(update 08.06.18)

Sportanker Ruben Van Gucht demonstreert op 9 december zijn bmx-tricks tijdens Nitro Circus Live in het Sportpaleis. Het was meervoudig X-Game medaillewinnaar Travis Pastrana zelf die hem hiertoe uitdaagde. Voor zijn avontuur krijgt hij de hulp en de steun van Brent Minne en Kenneth Tancré, twee Belgische wereldtoppers die aangesloten zijn bij Groundedbmx. Zij begeleiden hem de komende weken en stomen hem klaar voor het Sportpaleis. “Zodra ik terug ben van het WK in Rusland, starten de voorbereidingen”, zegt Ruben Van Gucht.

Travis Pastrana & Nitro Circus lanceren de nieuwe ‘You Got This’-tour. Het grootste Global Action Sport-gebeuren kondigt 10 Europese shows aan en komt op 9 december 2018 naar het Sportpaleis.

De grootste Nitro Circus-momenten worden nog steeds bedacht door actionsporticoon Travis Pastrana. De Nitro Circus-bezieler staat en gaat nog altijd voor innovatie en vernieuwing. Hij dwingt zijn team om keer op keer grootser en straffer uit te pakken. Met de ‘You Got This’-tour pakken Travis en zijn team in 2018 uit met de grootste, grappigste en strafste show sinds het ontstaan van Nitro Circus.

“Nitro Circus, da’s mijn leven. Ik ben er voortdurend mee bezig! Ik stop al mijn energie, kennis en passie in de nieuwe ‘You Got This’-tour. Alle gekke ideeën en dromen die we hebben, komen aan bod in deze indrukwekkende show. Het wordt groots! Alles wat je in het echt wou zien, wat je in real time, live wil meemaken, gaat gebeuren, want we hebben nog nooit zoveel materiaal meegesleurd als tijdens de komende tournee”, zegt Travis Pastrana. “Verwacht je aan grotere, nieuwe rampen en vooral nog straffere, gewaagdere stunts. Er gaan momenten zijn in de show dat je jezelf afvraagt: is dit echt of ben ik aan het dromen? Ja, zo straf wordt het! En pas op, voor sommige stuntrijders wordt het afzien, want bepaalde stunts zijn niet geheel risicoloos.”

De Nitro Circus ‘You Got This’-tour brengt Travis Pastrana in actie, samen met de beste en strafste sporters in FMX (Freestyle motorcross), BMX, scooter en inline, en uiteraard ook de meervoudige X Games-medaillewinnaars en de kampioenen van de Nitro World Games. Travis Pastrana coacht het internationale sterrenteam en stuwt hen naar nooit geziene prestaties en tricks, verpakt in een gloednieuwe show met nieuwe, gigantische rampen en buitensporige uitdagingen. Deze show is nog toegankelijker, nog spannender en nog adembenemender dan zijn voorgangers.

“De ‘You Got This’-tour is meer dan zomaar ‘een tournee’”, zegt Travis Pastrana. “Het is een mindset, een manier van leven. Als Nitro-bezieler en coach is het mijn opdracht om de atleten zo goed mogelijk te begeleiden en coachen. Ik wil ze allemaal inspireren en motiveren om zichzelf uit te dagen. Dat extra stapje, dat net iets sneller gaan dan ze denken dat ze kunnen. Ja, het voortdurend spelen met de grens van wat je denkt dat je kan bereiken en waartoe je werkelijk in staat bent. Wie durft afzien en durft z’n grenzen te verleggen, bereikt mooie dingen en dat is wat het publiek straks ook te zien krijgt. Voor mij én de atleten, zijn het uitdagingen, maar dat is ons leven, want we doen dit zo graag.”

De Nitro Circus ‘You Got This’-tour, start op 20 november 2018 in Birmingham en eindigt op zondag 9 december 2018 in het Sportpaleis.

Over Nitro Circus

Nitro Circus is al jaren het grootste Live Action Sport-merk ter wereld, dat duizenden mensen wereldwijd inspireert en bereikt met zijn adembenemende evenementen, die gevolgd worden door miljoenen fans. Onder impuls van medeoprichter, meervoudig kampioen en superster Travis Pastrana, is Nitro Circus sinds 2003 uitgegroeid tot een multimediale beleving. Het bedrijf maakt en creëert eigen tv-shows, documentaires en vernieuwende, spraakmakende digitale content. Het succes droeg bij aan het doorgroeien van de Nitro Circus Live-tour. In 2010 gaf Nitro Circus wereldwijd uitverkochte shows, in stadions verspreid over de vijf continenten. In 2016 schreef Nitro Circus opnieuw geschiedenis met het bedenken, ontwikkelen en organiseren van zijn eigen Nitro World Games, die ondertussen een vaste waarde en succes zijn geworden.

Met 3 miljoen verkochte tickets, tv-programma’s, een aanwezigheid in meer dan 60 landen en meer dan 20 miljoen geëngageerde fans en volgers op sociale media is Nitro Circus meer dan ooit het meest succesvolle, actieve live action sport-brand in de geschiedenis van de sport en het entertainment.

Kaarten kosten 39, 49, 59, 64 en 89 euro.

89 euro = Club Nitro.

Club Nitro experience

  • beste zitplaatsen
  • ontmoeting met sommige atleten tijdens een signeersessie
  • bijwonen, na de signeersessie, van een pre-show met Travis Pastrana
  • souvenir laminate
  • kans op het winnen van een coole Nitro Circus swag

Kalender

zo 09.12.2018

Deuren - 00:00
Aanvang - 00:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Nitro Circus Live - You Got This Tour" wordt georganiseerd door Nitro Circus Touring Australia Pty Ltd