Afficher ce site en français | View this website in English

Music Show Scotland De grootste indoorpipeshow ter wereld

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit : zie Timing onder Kalender

Met Micha Marah tijdens de show in Antwerpen

(update 14.06.18)

Niemand minder dan Micha Marah treedt op 17 november in het Sportpaleis op met de muzikanten van Music Show Scotland. In de jaren 90 nam Micha Marah 4 albums op met Ierse en Keltische traditionals, muziek die nauw aansluit bij het repertoire van Music Show Scotland. In het Sportpaleis zal Micha een paar Schotse klassiekers zingen tijdens het volledig vernieuwde Music Show Scotland-spektakel.

17 november 2018 Sportpaleis / 12 januari 2019 Vorst Nationaal

Mistflarden hullen het Schotse Highland Valley Castle in een mysterieuze duisternis. De torens en kantelen op de hoge muren van de vesting lichten op wanneer felle bliksemschichten de lucht doorklieven. Het geluid van de donder is oorverdovend. “By the center, quick march!” klinkt een militair bevel achter de poort, gevolgd door het typische geluid van de Schotse snaredrums. In de verte klinken doedelzakken. Het geluid van de pipes en drums zwelt aan. Almaar harder en harder. Een imposante formatie van meer dan honderd doedelzakspelers en drummers met Schotse kilt, full dress en bontmuts marcheert door de kasteelpoort naar buiten…

Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow van de wereld, is begonnen!

Deze indrukwekkende show komt op 17 november 2018 en 12 januari 2019 opnieuw naar België. Kom en geniet van meer dan drie uur Keltische muziek, zang, Schotse dans, Ierse stepdans en humor, in november in het Sportpaleis, in januari in Vorst Nationaal.

Een fenomenale productie

Wanneer de enorme “massed band” in uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als ‘Amazing Grace’, ‘Highland Cathedral’ en ‘Auld Lang Syne’ zijn slechts een klein onderdeel van het drie uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek, verzorgd door de eigen Castleband, zorgen voor een onvergetelijke avond.

Het Schotse “highland dancing” en het Ierse “tapdancing”, bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar in deze adembenemende productie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. Dansgroepen voeren begeleid door livemuziek traditionele en moderne dansen op en door het bijzondere decor waan je je echt in de Schotse Highlands.

Music Show Scotland wordt gebracht door meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen in een imposant kasteeldecor. Het levensgrote Highland Valley Castle is speciaal ontwikkeld voor deze show en is met zijn 70 meter breedte en 12 meter hoogte een unieke setting voor deze fenomenale productie. Er zijn zes vrachtwagens nodig om het kasteel, dat bestaat uit onder meer 6.500 kilo staal en 2.200 kilo hout, en de spectaculaire licht- en geluidsshow te vervoeren. Vijf touringcars brengen de artiesten van stad naar stad, waar zij keer op keer een weergaloze show neerzetten.

Met Schotten uit… Nederland

Enkele jaren geleden werd het idee van de Music Show Scotland geboren in Nederland. De Highland Valley Pipes and Drums uit Borculo organiseerde succesvolle Celtic Nights die door vele bezoekers enthousiast werden begroet. De Celtic Nights groeiden uit tot de grootste Schotse indoorshow ter wereld: Music Show Scotland.

Show in Antwerpen:
Kaarten kosten 42,50, 47,50, 53 en 63 euro.
Korting voor kinderen tot 12 jaar.

Show in Brussel:
Kaarten kosten 52 en 61 euro.
Korting voor kinderen tot 12 jaar.

Opgelet: Tele Ticket Service zal de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzenden!

Kalender

za 17.11.2018

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:30

Antwerps Sportpaleis

In onze andere zalen

za 12.01.2019

Deuren - 18:00
Aanvang - 19:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Music Show Scotland - De grootste indoorpipeshow ter wereld" wordt georganiseerd door Beerten Events