Afficher ce site en français | View this website in English

Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike Garden of Madness

Tickets zijn te koop vanaf dinsdag 4 september om 10 uur

Vier dagen zomer, vier dagen madness

Op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december

Eind december wordt het even terug zomer in Antwerpen, want Tomorrowland brengt samen met Dimitri Vegas & Like Mike de magie van het festival naar het Sportpaleis met de legendarische ‘Garden of Madness’. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team!

Deze zomer organiseren Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike voor de tweede keer een heel seizoen lang het succesvolle ‘Garden of Madness’-concept in Ibiza. Fans van over de hele wereld komen wekelijks samen in clubhotel Ushuaïa voor wat algemeen aanzien wordt als één van de meest waanzinnige avonden op het eiland. Het concept breidt uit en overwintert nu voor het eerst in het Sportpaleis.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen een hoofdrol in de shows. De afgelopen vijf jaar brachten ze bijna 300.000 bezoekers uit heel Europa samen in de Antwerpse concerttempel met hun ‘Bringing the Madness’-concerten. De bijbehorende aftermovies zijn inmiddels goed voor meer dan 100 miljoen views op YouTube! Net als de voorbije jaren zullen Dimitri Vegas & Like Mike ook op deze eerste indooreditie van ‘Garden of Madness’ bijgestaan worden door een aantal nationale en internationale topnamen die later bekendgemaakt worden.

Kaarten kosten 36,34, 41,94 en 55,38 euro.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland en heeft geen specifieke leeftijdsbeperking. Verwacht wordt evenwel dat kinderen jonger dan 16 begeleid zijn door volwassenen en een zitplaats kopen.

Kalender

vr 14.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

binnenkort in verkoop

Tele Ticket Service

za 15.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

binnenkort in verkoop

Tele Ticket Service

vr 21.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

binnenkort in verkoop

Tele Ticket Service

za 22.12.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

binnenkort in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike - Garden of Madness" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium & Tomorrowland