Afficher ce site en français | View this website in English

Florence + the Machine High As Hope Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

#smokefreeconcerts: binnen rocken, buiten roken

Op dit concert worden #smokefreeconcerts-polsbandjes uitgedeeld. In samenwerking met Kom op tegen Kanker moedigen we daarmee iedereen, niet-rokers én rokers, aan om samen voor een rookvrij concert te gaan. Een concertzaal is een afgesloten publieke ruimte en daar geldt al jaren een wettelijk rookverbod. Heb je toch zin in een sigaret? Hou het dan gezellig voor iedereen en steek ze buiten op. Deel je een foto van je polsbandje online, tag die dan zeker met de hashtag #smokefreeconcerts. Meer info op www.smokefreeconcerts.be.

Support act: Young Fathers

Florence + the Machine’s langverwachte nieuwe album ‘High As Hope’ kwam vrijdag 29 juni uit. Haar vierde langspeler inmiddels. Florence verkent nieuw territorium, maar blijft trouw aan haar eigen stijl. In april verscheen uit het niets een eerste teaser “Sky Full Of Song”, maar het album werd pas officieel gelanceerd met de schitterende video die bij de eerste single “Hunger” hoort. Ook opvolger “Big God” belooft een hit te worden op zowel radio als streamingplatforms. Het nieuwe album bevat verder ook samenwerkingen met Kamasi Washington, Sampha, Tobias Jesso Jr, Kelsey Lu en Jamie xx.

De prettig gestoorde redhead uit Londen sprokkelde in haar bijna 10-jarige carrière een enorme berg hits bij mekaar. “Dog Days Are Over”, “Rabbit Heart”, “You’ve Got The Love”, “Shake It Out”, “Spectrum”, “Ship To Wreck”, “What Kind Of Man” en veel meer! Florence vertolkt haar aanstekelijke songs op het podium met een ongeziene energie en enthousiasme, en dat steeds op blote voeten. Dat maakt haar uniek, een artieste met wereldklasse. Ook wij sloten Florence Welch in de armen. Ze was meermaals één van de hoogtepunten op Rock Werchter en concerteerde eerder in Vooruit (2010), AB (2012), Lotto Arena (2012) en Sportpaleis (2015).

Florence + the Machine komt naar Antwerpen in het kader van haar High As Hope Tournee! Afspraak op donderdag 7 maart 2019 in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 39,65, 44,13, 48,61, 51,96, 55,32 en 68,76 euro. Hierin steekt ook 1 euro ‘charity fee’ voor Artsen Zonder Grenzen.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 07.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Florence + the Machine - High As Hope Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium