Afficher ce site en français | View this website in English

Cirque du Soleil - Toruk The First Flight

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Extra tickets beschikbaar

Goed nieuws voor de fans die geen tickets konden bemachtigen voor Toruk! Er zijn extra premium seats vrijgegeven voor de shows vanaf donderdagavond. Deze tickets zijn te koop vanaf nu! Haast je, want de plaatsen zijn erg beperkt.

De show wordt verteld in het Engels en krijgt Nederlandse boventiteling

Het internationale gezelschap Cirque du Soleil strijkt van 13 tot 17 maart 2019 in het Sportpaleis neer met het spektakel ‘Toruk’, geïnspireerd op de film ‘Avatar’ van James Cameron.

De voorstelling voert je mee naar de wereld van Pandora in een visueel verbluffend livedecor. Daar word je meegenomen op een avontuurlijke reis doorheen een nieuwe wereld vol verbeelding, ontdekkingen en eindeloze mogelijkheden.

TORUK – The First Flight brengt op verbazingwekkende wijze hypermoderne visuals, poppenspel en toneelkunst samen op unieke, meeslepende livemuziek met filmische accenten. Zo drukt Cirque du Soleil zijn unieke stempel op de fantasiewereld van James Cameron en maakt het de verbinding tussen twee verwante artistieke visies die tot de verbeelding spreken.

Deze indrukwekkende live-ervaring draagt eveneens de onmiskenbare signatuur van regisseurs en beeldend kunstenaars Michel Lemieux en Victor Pilon. Het vormt een levendige ode aan de symbiose en harmonie waarin de Na’vi met hun omgeving samenleven en aan hun geloof in de onderlinge verbondenheid van alle levende dingen.

Het verhaal wordt verteld door een “Na’vi verteller” en bevolkt door onvergetelijke personages. De show brengt een fictief verhaal dat zich afspeelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de film AVATAR en voordat de mensen ooit voet hadden gezet op Pandora. Wanneer een natuurramp de heilige Boom der Zielen dreigt te vernietigen, besluiten Ralu en Entu, twee bijna volwassen Omatikaya jongens, onverschrokken om tot actie over te gaan. Nadat ze te weten komen dat Toruk hen kan helpen om de Boom der Zielen te redden, vertrekken ze samen met hun nieuwe vriend Tsyal op een missie hoog in de zwevende bergen op zoek naar de reusachtige oranjerood gekleurde roofvogel, de heerser van de Pandoraanse hemel. De voorspelling komt uit wanneer een pure ziel onder de stammen opstaat om voor de eerste keer op de rug van Toruk te vliegen en de Na’vi te redden van een vreselijk lot.

Ticketprijzen variëren naargelang van dag en voorstelling.
Korting voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Groepen van meer dan 10 personen bestellen via groepen@sportpaleisgroup.be.

Kalender

wo 13.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

do 14.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

vr 15.03.2019

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Antwerps Sportpaleis

vr 15.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

za 16.03.2019

Deuren - 14:30
Aanvang - 16:00

Antwerps Sportpaleis

za 16.03.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

zo 17.03.2019

Deuren - 11:30
Aanvang - 13:00

Antwerps Sportpaleis

zo 17.03.2019

Deuren - 15:30
Aanvang - 17:00

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Cirque du Soleil - Toruk - The First Flight" wordt georganiseerd door MB Presents