Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Goed nieuws voor alle fans van Bazart! De band kondigde namelijk aan dat ze ook in 2018 terugkeren naar het Sportpaleis!

Wanneer je een credo lanceert als “Liever snel naar de hel dan traag naar de hemel”, kan je er maar beter naar leven. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons aka Bazart beleven in sneltempo het ene succes na het andere. Na hun triomftocht op hysterische festivalweides (o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Dour) en in uitverkochte concertzalen (o.a. Lotto Arena, Ancienne Belgique) neemt de groep een nieuwe horde op zijn parcours: het Sportpaleis. Hun grootste show tot nog toe verkocht uit in no time.

Eind 2017 duikt de groep terug de studio in om te werken aan de opvolger voor debuutalbum ‘Echo’. Het resultaat daarvan stellen ze graag voor in het najaar van 2018 op een bekende locatie, het podium van het Sportpaleis. Een nieuwe show, een nieuwe overtreffende stap in de straffe (live)carrière van de band. De heren van Bazart komen op zaterdag 20 oktober 2018 terug naar het Sportpaleis voor een adembenemende show vol hits én nieuw werk!

Kaarten kosten 37, 41 en 45 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

za 20.10.2018 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium