Afficher ce site en français | View this website in English

The Killers

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Juanita Stein

De poprockers uit Las Vegas kondigen hun terugkeer naar België aan. Hun laatste live passages in ons land dateren van Rock Werchter 2009 en juni 2013 in een uitverkocht Vorst Nationaal. Dinsdag 6 maart 2018 staan Brandon Flowers en co in het Sportpaleis.

The Killers braken wereldwijd door met hun debuutalbum ‘Hot Fuss’ (2004) met daarop de hitsingles ‘Mr. Brightside’ en ‘Somebody Told Me’. Elk daaropvolgend album parkeerde zich telkens in de hoogste regionen van de charts, net zoals de singles ‘Human’, ‘When You Were Young’, ‘Read My Mind’.

Het is niet alleen uitkijken naar hun concert, maar ook naar de release van ‘Wonderful Wonderful’, het vijfde studioalbum van de band. Opgenomen in hun eigen Battle Born-opnamestudio in Las Vegas en in die van producer Jacknife Lee in Los Angeles. Anton Corbijn voorzag het album van prachtig artwork. Met de huidige single ‘Run For Cover’ en nieuwe single ‘The Man’ tonen The Killers dat zij nog altijd één van de grootste en beste stadionrockbands zijn met vurige poprocksongs. Telkens instantklassiekers die alle fans uit volle borst meezingen.

Kaarten kosten 40, 47 en 54 euro.

Kalender

di 06.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Killers" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium