Afficher ce site en français | View this website in English

Studio 54 The Legendary Party

Dit evenement is afgelopen.

Studio 54 is dood… lang leve Studio 54

Met ‘showqueens’ Nathalie Meskens en Natalia

Vorig jaar vierde STUDIO 54 Sportpaleis zijn 15de verjaardag. De party is populairder dan ooit en wist door de jaren heen een trouwe schare fans op te bouwen. Toch beslissen de organisatoren om het vanaf dit jaar over een andere boeg te gooien.

Muzikaal zal Studio 54 Sportpaleis zich vanaf dit jaar onderscheiden van de voorgaande jaren. Uiteraard blijft disco het belangrijkste genre, maar er wordt uitgebreid naar soul en funk uit de jaren 70, 80, 90 en zelfs 2000. Alles van Diana Ross tot Bruno Mars met hier en daar zelfs een streepje Pharell Williams en Daft Punk!

Naast een grootse show met tonnen confetti, gigantische discoballen, glitterfonteinen, een champagneparade en de nodige pluimen passeren ook een reeks vooraanstaande artiesten de revue. Ook hier pakt Studio 54 het dit jaar anders aan. Wie zijn er beter dan onze eigen showqueens Nathalie Meskens en Natalia om de zaal in vuur en vlam te zetten? Zij hebben de soul en funk dan ook perfect onder de knie.

Natalia: “Twee jaar geleden mocht ik al eens op het Studio 54-podium staan. Het was een fantastische ervaring en een plaats waar ik me helemaal thuis voel. Mijn muziek sluit ook perfect aan bij de disco- en soulvibe waar het hedendaagse Studio 54-feest voor staat”.

Nathalie Meskens: “Enkele jaren geleden stond ik op Studio 54 tussen het publiek te feesten en dit jaar sta ik dus op het podium. Mijn Motown-repertoire past helemaal binnen het concept en ik kruip dan ook graag in de kleren van Diana Ross, Jackson 5 en andere discoqueens. Ik kijk er zo hard naar uit”.

Met de ‘girlpower’ van Natalia en Nathalie Meskens wordt het Sportpaleis voor de 16de keer opnieuw de mooiste maar vooral ook gezelligste discoclub van het land!

Tijdelijk aanbod: Friends-pakket

Reserveer nu en kom samen met je vrienden naar Studio 54: tijdelijk beperkt aantal friends-pakketten te koop!

Kaarten kosten 46 euro.

Speciaal voor de trouwe bezoekers van STUDIO 54 The legendary Party is er nu een exclusief en gelimiteerd tijdelijk aanbod, zolang de voorraad strekt:

FRIENDS PAKKET: 4 tickets +1 gratis = 175 euro voor 5 personen.

Koop NU het FRIENDS PAKKET voor je 4 beste vrienden en ontvang 1 toegangsvoucher voor 5 personen, je betaalt slechts 175 euro en bespaart zo maar liefst 55 euro! Afspraak is wel dat jullie met 5 in groep het Sportpaleis betreden.

DRESSCODE:
Be Sexy, Be Fabulous, Be YOU…!
Glitter, Glamour and Dressed-up
NO JEANS !!!

Deze party duurt tot 5.00 uur.

Kalender

za 07.10.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Studio 54 The Legendary Party" wordt georganiseerd door Star Events