Afficher ce site en français | View this website in English

Shakira El Dorado World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Donderdagavond 7 juni wordt het bijzonder druk aan het Sportpaleis door het concert van Shakira en gelijktijdig het concert van Bryan Ferry in de Lotto Arena. Als bezoeker vermijd je file- en parkeerstress en na afloop lang aanschuiven op de parking door elders te parkeren op een P+R-terrein en met je combiticket vrij gebruik te maken van het openbaar vervoer van De Lijn naar en van de zaal. Door de Sinksenfoor is de parking Spoor Oost niet beschikbaar. De Sportpaleis Group voorziet uitzonderlijk de parking Gosselin, op wandelafstand van Sportpaleis/Lotto Arena, als alternatief. Parking Gosselin bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne en is PAS TOEGANKELIJK VANAF 18.00 UUR. Parkeren kost er 5 euro. Klik op Mobiliteit voor meer info.

AANGEPAST SITUERINGSPLAN PARKINGS


Voorprogramma: SALVA

Internationale superster Shakira is terug! Haar elfde studioalbum ‘El Dorado’ kwam in 37 landen op nummer 1 binnen in de charts en dit mede dankzij de wereldhits ‘Chantaje’ en ‘Me Enamoré’. De single ‘Chantaje’ behaalde reeds meer dan 1,4 miljard views op YouTube en is niet alleen goed op weg Shakira’s meest bekeken video ooit te worden, maar ook YouTube’s grootste latin hit aller tijden. Naar aanleiding van de nieuwe plaat kondigt de Colombiaanse schone haar EL DORADO WORLD TOUR aan.

Sinds haar internationale doorbraak met het nummer ‘Whenever, Wherever’ (2001) is Shakira niet meer weg te denken uit de moderne popscene, en dat tot ver buiten de grenzen van Zuid-Amerika. De Colombiaanse singer-songwriter verkocht wereldwijd meer dan 60 miljoen albums, heeft meerdere Grammy Awards op haar schouw staan en bracht een resem onsterfelijke hits uit, zoals ‘Hips Don’t Lie’, ‘Waka Waka’ en ‘Loca’. Ze is de eerste Zuid-Amerikaanse artiest die een nummer 1-hit wist te scoren in de US. En hoewel haar jongste album volledig Spaanstalig is, kwam ‘El Dorado’ maar liefst in 37 landen binnen aan de absolute top van de iTunes-charts.

Kaarten kosten 45, 50, 55, 60 en 70 euro.

Special Packages

Silver Hot Ticket: 162,50 euro

Het Silver Hot Ticket package bevat:

 • Een zitplaats om Shakira live te zien
 • Een laminate & lanyard van Shakira als aandenken
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Early Entry package: 212,50 euro

Het Early Entry package bevat:

 • Een staanplaats op het middenplein om Shakira live te zien
 • Toegang tot de concertzaal vóór klanten in het bezit van een gewoon ticket
 • Een laminate & lanyard van Shakira als aandenken
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Gold Hot Ticket: 227,50 euro

Het Gold Hot Ticket package bevat:

 • Een zitplaats in eerste prijscategorie om Shakira live te zien
 • Een laminate & lanyard van Shakira als aandenken
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de vouchers voor de packages vervangen je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan als het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en zijn bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Belangrijk bericht : uitgestelde ticketverzending! Je ontvangt je ticket(s) ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “teveel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Klik hier voor meer info over ticketfraude.

Kalender

do 07.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Shakira - El Dorado World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium