Afficher ce site en français | View this website in English

Sam Smith The Thrill Of It All Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

SUPPORT: Lewis Capaldi


Het moge duidelijk zijn: het popfenomeen met die unieke hemelse stem van enkele jaren geleden is terug! Sam Smith heeft én een nieuw album klaar, ‘The Thrill Of It All’ (release 3 november) met een eerste single ‘Too Good At Goodbyes’ bovenaan zowat alle charts overal ter wereld, én ambitieuze tourplannen met de grootste headlineshows tot nu toe in zijn carrière! Vrijdag 4 mei 2018 brengt hij zijn The Thrill Of It All Tour naar het Sportpaleis.

Drie jaar geleden veroverde de Britse zanger de wereld met zijn prachtige debuutalbum ‘In The Lonely Hour’ en onsterfelijke hits als ‘Stay With Me’ en ‘Money On My Mind’. Hij schitterde op Rock Werchter 2014 en verkocht Vorst Nationaal uit in 2015. Sindsdien is Sam Smith één van de grootste artiesten op deze planeet met meer dan 12,5 miljoen verkochte albums wereldwijd en tal van indrukwekkende prijzen op zijn kast, waaronder een Academy Award, een Golden Globe, drie Brit Awards en vier Grammy’s.

Op zijn nieuwe album ‘The Thrill Of It All’ etaleert Sam Smith opnieuw zijn unieke stem met uitzonderlijk groot stembereik en zijn songschrijftalent. Op het tien nummers tellende album omringt Smith zich met een topteam aan producers als Timbaland, Malay, Stargate, Jason “Poo Bear” Boyd en Smiths trouwe creatieve bondgenoot Jimmy Napes, met wie hij eerder al het Song of the Year en Record of the Year winnende ‘Stay With Me’ schreef.

In 2018 gaat Sam Smith de baan op met zijn nieuwe album. De The Thrill Of It All Tour start op 20 maart in Engeland, brengt hem daarna naar het Europese vasteland en trekt vervolgens naar Noord-Amerika. Stip alvast vrijdag 4 mei aan in je agenda voor het nu al veelbelovende concert van Sam Smith in het Sportpaleis!

Sam Smith werkt samen met PLUS1. 1 euro van elk ticket gaat naar War Child om kinderen die gevangen zitten in oorlog te beschermen, op te voeden en op te komen voor hun rechten (www.warchild.org).

Kaarten kosten 46, 56 en 66 euro, inclusief 1 euro charity fee. Maximum 4 tickets per bestelling.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Hot Ticket package

183,50 euro, inclusief 1 euro charity fee. Maximum 4 per bestelling.

Het Hot Ticket package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie om Sam Smith live te zien
- Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
- 2018 Tour Programme
- Sam Smith 2018 VIP tote bag
- Laminate en lanyard van de tour van Sam Smith als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de packagevoucher vervangt je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

vr 04.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Sam Smith - The Thrill Of It All Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium