Afficher ce site en français | View this website in English

Oscar And The Wolf

Dit evenement is afgelopen.

18:30 deuren open
20:00 – 20:30 voorprogramma L’IMPÉRATRICE
21.00 – 23.00 OSCAR AND THE WOLF

Sinds de release van zijn eerste album ‘Entity’ (2014) verandert alles wat Max Colombie aanraakt in goud. Als auteur/componist ging Max op zoek naar zijn diepste emoties en wist deze te vertalen naar schitterende songs, drijvend op bezwerende elektronische sferen. Beats die slaan op het ritme van zijn passie. Resultaat: een perfect album, bekroond met multi-platina verkoopcijfers, dat ervoor heeft gezorgd dat Oscar And The Wolf tot één van de meest gevraagde Belgische artiesten van de laatste jaren is uitgegroeid. Megahits als ‘Strange Entity’, ‘Princes’, ‘Joaquim’ en ‘Undress’, uitverkochte concerten bij de vleet (AB, Lotto Arena, Sportpaleis), shows op grote Europese festivals en daarbuiten, spannende samenwerkingen (denk aan de cover van ‘Back To Black’ feat. Tsar B of de felgesmaakte samenwerking ‘You’re Mine’ met DJ Charlotte de Witte). Niets is te veel voor Max Colombie!

Vrijdag 29 september verscheen ‘Infinity’, de tweede plaat van Oscar And The Wolf! Op dit langverwachte album, geschreven na een jaar van introspectie, prijkt een mengeling van indrukwekkende electro (‘Runaway’), dancehall (‘Susato’) et r’n’b (‘Last Night’).

Kaarten kosten 37, 42 en 47 euro.
Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Concerten van april verplaatst naar oktober (update 24.02.17)

Omdat Oscar And The Wolf nog volop aan zijn nieuwe album werkte, zag de artiest zich genoodzaakt om de concerten van 29 en 30 april in het Sportpaleis naar een latere datum te verplaatsen. “Door verschuivingen in mijn opnameschema lukt het niet om onze Sportpaleisshows in april te laten doorgaan. Ze zouden de kers op de taart van een nieuw album moeten zijn. Maar aangezien we deze lente nog in de studio gaan zitten, kunnen we niet tegelijkertijd onze show voorbereiden. Omdat ik er honderd procent zeker van wil zijn dat een Oscar And The Wolf-concert en -album voor ieder van mijn fans een onvergetelijke ervaring wordt, vraag ik jullie om een beetje meer geduld, tot oktober van dit jaar. Ik beloof dat het het wachten meer dan waard zal zijn, en dat we al snel met iets komen om het wachten wat aangenamer te maken!”, klonk het dit voorjaar uit de mond aldus Max Colombie.

De concerten werden verschoven naar respectievelijk vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober. Tickets blijven geldig.

Kalender

za 29.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

zo 30.04.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 27.10.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 28.10.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Oscar And The Wolf" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium