Afficher ce site en français | View this website in English

Night of the Giants

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Negende editie van de grootste basketmatch van het land

De Night of the Giants is een basketfeest voor heel de familie in een vol Sportpaleis met 17.000 toeschouwers!

Vrijdag 23 maart 2018 vindt de negende Night of the Giants plaats, de jaarlijkse basketwedstrijd waarvoor Telenet Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis, dat wordt gevuld met 17.000 toeschouwers die een competitiewedstrijd in ware NBA-stijl beleven, met topbasket, muziek en tal van extra’s.

Tijdens deze Night of the Giants, de grootste basketmatch van het land, treedt Telenet Giants Antwerp aan tegen Basic-Fit Brussels. Brussels hield de Giants vorig seizoen uit de finale van de play-offs. In deze wedstrijd krijgen de Telenet Giants Antwerp hun kans op revanche voor de ogen van vele duizenden fans. Giants-coach Roel Moors en zijn team gaan op 23 maart 2018 tijdens het indrukwekkende Belgische “Basketbalfeest van het jaar” in een zinderend Sportpaleis volop voor de overwinning.

Spektakel voor heel het gezin

Dit evenement boordevol randanimatie, dat de steun krijgt van Telenet, Sporting A en de haven van Antwerpen, staat garant voor spektakel, entertainment van hoog niveau en sportiviteit. De Night of the Giants maakt jaar na jaar meer mensen fan van het basket; ideaal dus om er een sportieve uitstap van te maken samen met heel het gezin, familieleden, vriendenkring, collega’s of de sportvereniging.

De Night of the Giants garandeert topsport én entertainment. Als kers op de taart komt dit jaar de enthousiaste cast van de Ketnet Musical Team U.P. langs. Maak je klaar voor een spetterend stukje musical, 24 straffe jongeren samen met Ketnet-wrapper / MNM-dj Sander Gillis en de musicalsterren Goele De Raedt en Jolien De Clercq. Topentertainment van de hand van Studio100 dat werd beloond met de Gouden K.

De wedstrijdomkadering is in de goede handen van MC Kris Schoeters en de cheerleaders van het Heat Dance Team. Spelers en publiek worden opgewarmd door DJ Robert Abigail. Tussen de quarters en na match kan iedereen zich vergapen aan de acrogym van Art Gym en de breakdance moves van Flash Family Bboy Crew. Amusement en show voor jong en oud verzekerd.

Kaarten tegen slechts 12 euro

Kaarten voor deze Belgische basketbaltopper en showavond zijn te koop vanaf 12 euro. Kinderen tot 12 jaar wonen de wedstrijd gratis bij, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats.

De vaste abonnees van Telenet Giants Antwerp krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.

Hot Seats tegen 45 euro & Court Seats tegen 30 euro

Een primeur dit jaar op de Night of de Giants zijn heuse ‘Hot Seats’: een beperkt aantal erg exclusieve plaatsen net achter de spelersbanken. Je beleeft er van dichtbij de spanning van de spelers en de coaches, ziet het zweet op hun gezicht en hoort hoe het er tijdens de match aan toegaat. Hot Seats kosten 45 euro. Niet te missen voor de echte fans en een unieke kans om zelf eens te midden van 17.000 toeschouwers te zitten.

Daarnaast kan je ook topplaatsen reserveren in de tribune aan de lange zijde van het veld. Je hebt er een uitstekend zicht op het spektakel en op de wedstrijd. Deze ‘Court Seats’ kosten 30 euro, maar hun aantal is beperkt, dus snel zijn is de boodschap.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketlink op deze pagina, telefonisch bij Tele Ticket Service op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.) en in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren).

Voor bijkomende informatie kan je terecht op info@antwerpgiants.be.


Klik hier voor meer info over de thuismatchen van Telenet Giants Antwerp in de Lotto Arena.

Kalender

vr 23.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Night of the Giants" wordt georganiseerd door Antwerp Giants vzw