Afficher ce site en français | View this website in English

Neil Diamond 50 Year Anniversary World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Neil Diamond komt ook naar Europa met de tournee naar aanleiding van de 50ste verjaardag van zijn carrière. De ‘50th Anniversary Tour’ houdt op donderdag 28 september halt in het Sportpaleis.

Neil Diamond is één groot succesverhaal. Een Grammy Award, een Golden Globe, een opname in de Songwriters Hall of Fame en in 2011 zelfs nog in de Rock and Roll Hall of Fame en ook de zéér prestigieuze Sammy Cahn Lifetime Achievement Award… Diamond heeft het allemaal op zijn naam staan. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie”… De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

Vijf decennia actief in de muziekindustrie. Dat is een jubileum dat Neil Diamond op gepaste manier wil vieren. Hij brengt daarom de ‘50th Anniversary Collection’ uit, een unieke verzameling van 50 zorgvuldig geselecteerde eigen songs uit 50 jaar carrière. En daarnaast is er ook een feestelijke wereldtournee.

Kaarten kosten 50, 65, 80 en 100 euro.

Hot Ticket Package: 197,50 euro, max. 6 tickets per bestelling

Het Hot Ticket Package omvat:

  • Een zitplaats in eerste prijscategorie op het middenplein om Neil Diamond live te zien
  • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
  • Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of de package worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en zijn/haar bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

do 28.09.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Neil Diamond - 50 Year Anniversary World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium